| Mihail01Johan a întrebat:

Salutare, fraților, am și eu o întrebare?! Daca se poate!?

Am in prieten care vrea să își cumpere de pe internet?! O bicicletă, Drop Bike adică Bicicleta pentru Sosea, Numai că?!, nu știu cât costă în totalitate nu știu pe ce site-uri serioase sa caută că să îl pot comanda și nu prea înțeleg de ce sunt chiar atât de scumpe pe piata mare,..., cu toate acestea, deși sincer nu as vrea sa mă grăbesc de loc, as vrea daca se poate să mă ajutați și pe mine cu niste sfraturi legat de bicicletele mult dorite, a?!, și să îmi trimiteți niste site-uri web cu biciclete Drop Bike sau de Șosea, va mulțumesc mult, dau funda PS!

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Fac naveta zilnic cu un gravel bike, merge super, luata de la Decathlon, parcurg 16 km dus, 16 întors. Deși 70 la suta din drum e pista ciclabila, ma bucur acum ca nu am luat road bike, oricum strada nu e perfecta, santulete, pietricele, guri de canal, scurgeri de apa, deși road bike e puțin mai rapida, mi s-a părut puțin cam fragila, la roti ma refer, pentru 3 minute mai rapid, nu schimba mare lucru, important e sa fiu în siguranță pe sosea, ceea ce, bicicleta mea îmi ofera acea siguranță. Acum, asta e experienta mea raportata la necesitățile mele, dar poți opta și pentru ceva mai profesional, am văzut prețurile pe situl ăla, sunt foarte bune, eu am luat-o noua, asta e modelul m-a costat 600 de sterline, dar nu-mi pare rău.
Look at this product that I found on google.com https://g.co/kgs/FFpm7Ks.
Cheers

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru FreddieM):

Totul este in regula dar pana la a pune punct langa link. Aia este o greseala. Link-ul tau ar trebui sa arate asa: https://g.co/kgs/FFpm7Ks
. Apropo! Obiectul nu se mai gaseste in vanzare.

| FreddieM a răspuns (pentru Salontanul):

Mersi pentru corecție, nu am realizat eroarea, scuze. Dar poza era doar indicativă nu credeam ca necesita explicatii.
Cheers

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru FreddieM):

Nu necesita explicatii, doar ca nu se mai vede poza. In rest nu trebuie sa te scuzi mie. Eu stiu sa separ link-ul de alte semne, dar multi nu stiu asta. Ti-am explicat pentru viitor.

| FreddieM a răspuns (pentru Salontanul):

Am pus zeci de linkuri, am dat doar,, copy paste'', de obicei mergea fără probleme, greșeală mea a fost ca nu am verificat dacă se deschide.
Cheers