| SaintCasper a întrebat:

Salutare... Imi puteti enumera mai multe siropuri de culoare violet ce se pot gasi in Romania in afara de Robitussin? Pentru sizzurp(cei ce stiti) ^^

Răspuns Câştigător
| AlexCristi97 a răspuns:

Nu stiu ce culoare are, dar mai este tussinul. Nu lua sirop de tuse ca iti distruge corpul si codeina iti da stari nasoale dupa si dependenta. Daca chiar vrei sa incerci droguri, sunt chestii naturale care nu iti distrug asa de tare corpul si mintea (depinde de substanta si persoana).

4 răspunsuri:
| celmaipraflaromana a răspuns:

Sirop de porumbe.atata stiu happy

| ziftode a răspuns:

De ce iti trebuie EXACT violet? stiu ca asta e intrebarea ta, dar in afara de a iti baga direct in vena nu prea vad "de ce"

| SaintCasper explică (pentru ziftode):

Cel violet este cel mai bun, cel cu codeina. Eu doar ti-am cerut alte siropuri de tuse. sau unele puternice.

| ziftode a răspuns (pentru SaintCasper):

Daca vrei codeina trebuie sa spui asa, sunt altele, cum ar fi nurofen plus, mie personal nu imi plac siropurile pentru ca sunt greu de dozat si dupa ce deschizi sticla se strica in cateva luni, codeina e buna daca ai tuse productiva sau ceva asemanator, insa subscriu la ce a zis Alex cum ca produce dependenta (si de aia nu imi place lichidul/siropul, e greu de dozat si nu stiu cat iau)