| florynstefan1 a întrebat:

Am și eu o nedumerire și să zicem și o mare furie pe cei de la Vodafone! Acum nici 2 săptămâni mi-am luat o cartelă nouă de 7 € și am avut de la extraopțiune cam 10 GB + cei 30 de GB de la promoția net folosești net primești! Și aseară mi s-au terminat MB de la extraopțiune mi-au mai rămas 20 de GB din promoția cu net! Și de aseară imediat după ce mi s-au terminat cei 10 GB de la extraopțiune nu mă mai lasă să îi folosesc! Cu toate că mai am valabilitate și net destul! Întrebarea mea este de la ce este acest lucru și mai ales pot face ceva? mai sunt persoane care au mai pățit la fel? Am mai pățit acest lucru și Acum vreo 3 luni tot cu cartelă parcă tot de 7 € va rog să mă ajutați!

4 răspunsuri:
| ChristianKalman a răspuns:

Salut! Și eu sunt pe Vodafone și îți sugeres să suni la ei, mi se pare că serviciul cu clienții este ireproșabil. Le explici situația cu calm și cu siguranță te vor ajuta, ba mai mult, poate primești și un bonus împreună cu scuzele lor. Zi frumoasă!

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, citeste tot ce scrie la optiunea aia, ca de obicei primesti gratis 30GB daca reincarci caretela, asta dupa ce ai terminat cei 7 euro. Ca nu-ti da tie nimeni pe gratis 40GB!

Răspuns utilizator avertizat