Eu nu vorbesc de continutul de proteine al oualor sau de hepatita, ci de SALMONELLA, o bacterie care provoaca boli infectioase, si tu ii spui bietului om sa consume oua crude. Daca vrei proteine si nu vrei sa ajungi la spital, mai bine mananca oua fierte.
E BINE, perfect , bea si un pahar de lapte (100ml = 3g proteine = o ceasca)
Succes, funda?
Nicio funda, e periculos sa mananci albus sau galbenus de ou crud (poti face salmonela)
Probabil ca vrei sa mananci asa ceva deoarece ai citit undeva ca de la proteine faci muschii mari, e partial adevarat muschii au nevoie de proteine pentru a se dezvolta dar un om normal care mananca normal isi asigura necesarul de proteine zilnic.
Taci ma ca nu ai inteles ce-am zis eu, nu mai pretinde ca esti destept
E bine sa mananci 2 galbenusuri pe zi deoarece el a zis 2 si am zis in regula, iar albusuri poti manca cate vrei (contin 3 g proteine)
Chiar daca ai manca sa zicem 5 oua pe zi, hepatita nu ai cum sa faci deoarece nu esti intr-o stare apropiata de hepatita ca sa zici ca..., da limiteaza-te la 2, cel mai sanatos si mananca albusuri in schimb, succes Snutt
Eu nu vorbesc de continutul de proteine al oualor sau de hepatita, ci de SALMONELLA, o bacterie care provoaca boli infectioase, si tu ii spui bietului om sa consume oua crude. Daca vrei proteine si nu vrei sa ajungi la spital, mai bine mananca oua fierte.