Eu nu vorbesc de continutul de proteine al oualor sau de hepatita, ci de SALMONELLA, o bacterie care provoaca boli infectioase, si tu ii spui bietului om sa consume oua crude. Daca vrei proteine si nu vrei sa ajungi la spital, mai bine mananca oua fierte.
E BINE, perfect , bea si un pahar de lapte (100ml = 3g proteine = o ceasca)
Succes, funda?
Nicio funda, e periculos sa mananci albus sau galbenus de ou crud (poti face salmonela)
Probabil ca vrei sa mananci asa ceva deoarece ai citit undeva ca de la proteine faci muschii mari, e partial adevarat muschii au nevoie de proteine pentru a se dezvolta dar un om normal care mananca normal isi asigura necesarul de proteine zilnic.
Taci ma ca nu ai inteles ce-am zis eu, nu mai pretinde ca esti destept
E bine sa mananci 2 galbenusuri pe zi deoarece el a zis 2 si am zis in regula, iar albusuri poti manca cate vrei (contin 3 g proteine)
Chiar daca ai manca sa zicem 5 oua pe zi, hepatita nu ai cum sa faci deoarece nu esti intr-o stare apropiata de hepatita ca sa zici ca..., da limiteaza-te la 2, cel mai sanatos si mananca albusuri in schimb, succes Snutt
Eu nu vorbesc de continutul de proteine al oualor sau de hepatita, ci de SALMONELLA, o bacterie care provoaca boli infectioase, si tu ii spui bietului om sa consume oua crude. Daca vrei proteine si nu vrei sa ajungi la spital, mai bine mananca oua fierte.
stefanst2312 întreabă: