| icsbooy a întrebat:

Salutare. va rog ajutati-ma si pe mine urgent. am procurat un alt laptop, am instalat toate driverele in afara de cel video ca nu merge, si vreau sa ma pot conecta la internet sa gasesc automat cu un programel dar nu merge conexiunea la net. culmea e ca am bagat ip-urile exact ca la celalalt mai vechi. am net prin cablu, cand bag mufa la cel vechi merge netu fara probleme, cand bag mufa la celalalt nou, imi apare un triunghi galben la pictograma de net, chiar nu inteleg ce are. stiu ca se poate face ceva, o configurare prin CMD, dar nu stiu cum, sau o avea altceva, va rog ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| xXMishwXx a răspuns:

Sall am avut si eu problema asta dar am rezolvat-o. trebuie sa stii marca exacta (a laptopului ) si sa cauti driverele de lan si wi-fi pe un alt capculator cu internet
apoi le tragi pe un stick / CD si sale instalezi... de ce le instalezi dai restart si apoi vezi daca merge
big grin

| icsbooy explică (pentru xXMishwXx):

Asta fac si eu de 2 zile, dar am crezut ca poate fii alta solutie, nu gasesc deloc driver-ul asta de placa retea.: broadcom BCM430N WLAN v5.60.48.35. daca ai putea sa ma ajuti asa, poate ar merge, eu unu nu am gasit tot GOOGLE-ul.

| gelu1970 a răspuns:

Cand formatezi pe viitor in timpul formatarii lasa laptopul conectat cu cablu la net, asa iti asigneaza automat un IP

| icsbooy explică (pentru gelu1970):

Sincer nu mai stiu cum am formatat ultima data windows, ca l-am bagat de vreo 3-4 ori, stiu ca aveam cablul conectat, dar mai era cineva pe acel ip, si nu stiu, sper poate o fii de la asta.

| icsbooy explică (pentru gelu1970):

Si app, acum dupa ce am instalat windows si cateva drivere, nu poate face intr-un alt fel sa "asignez" ip, cumva prin CMD?