Întrebare recomandată | Tagarta_Florentina_1996 a întrebat:

Salutareeee! Am o cățelușa Golden Retriever si are 6 lunite frumoase ca ea. Întrebare si va rog care stiti sau ati trecut prin asta sa-mi spuneți exact cum trebuie sa procedez. Ideea este ca eu locuiesc in Anglia și vreau să o iau cu mine(logic). Nu știu cum sa procedez cu biletul. Adică, pot să-l fac online sau sa ma duc la agenție? Ca trebuie sa specific ca vreau sa să-mi iau si catelusa cu mine si nu stiu cum sa fac. Avand in vedere ca rasa in sine este o rasa mare ea va crește automat si am înțeles că nu se poate pleca de pe aeroport cu orice rasă canină. Ii trebuie cușca specială dar nu stiu de care si o pastila sa doarma in timpul zborului sau ceva de genul. Ce sa fac si cum? Chiar sunt disperată. Un mic ajutor, un sfat este bine venit. Mulțumesc frumos!

4 răspunsuri:
| Raizing a răspuns:

Intreaba la agentie/aeroport

| Violleta2022 a răspuns:

Unde are lunitele?
Pot fii semne ca-i bolnava, daca sunt atat de vizibile

| Tagarta_Florentina_1996 explică (pentru Violleta2022):

Ma refer ca are 6 luni de cand s-a nascut. Ea este perfect sănătoasă.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Tagarta_Florentina_1996):

Imi pare rau sa-ti spun, dar prosteala cu lunitele nu te pune intr-o lumina prea "elevata".
Inteleg sa fii copilas mic si sa pocesti cuvintele, sau sa folosesti diminutive cand te joci, dar cand devii adult, incearca sa folosesti un vocabular adecvat.
In ce priveste transportul cainelui, va trebuii sa suni la aeroport, la agentia care doresti sa zbori si sa ceri relatii despre transportul cainelui. Cred ca-i trebuie carnet de sanatate, cu vaccinurile si antideparazitarele la zi, vizita medicala, cusca speciala samd.
Mai pot intra si pe site-ul oficial al agentiei de zbor si citii acolo despre transportul animalelor.
Daca cainele este de talie mare, il vor pune cu siguranta la cala (in burta avionului, unde se tin bagajele) si iti pot da un sigur sfat: nu calatorii iarna cu el, ca risti sa-l imbolnavesti grav si sa-l pierzi.