Poti scoate banii de la orice sucursala cu emblema Western Union
Iti trebuie buletinul,codul, dai numele persoanei ca iti trimite, zici tara de unde primesti bani si suma 1€ sau 100€.Si ai primit banutii.Toate bancile s-au casele de schimb valutar care colaboreaza cu Western Union poti scoate banutii.
REPETAM - buletin - codul - numele persoanei - tara - suma ...si gata acestia sunt pasii.
succes
Poti scoate banii de la orice sucursala cu emblema Western Union Iti trebuie buletinul,codul, dai numele persoanei ca iti trimite, zici tara de unde primesti bani si suma 1€ sau 100€.Si ai primit banutii.Toate bancile s-au casele de schimb valutar care colaboreaza cu Western Union poti scoate banutii. REPETAM - buletin - codul - numele persoanei - tara - suma ...si gata acestia sunt pasii.acum ai primit mesajul.ca nu prea merge sa raspund
Da,am primit raspunsul. Multumesc foarte mult, e deosebit de util.
Te prezinti la ghiseu cu codul de transfer+buletinul ai spui lu donsoara ca ai de ridicat niste bani dai codu gagica ati da banu -(minus) comisionul de transfer
Te prezinti la ghiseu cu codul de transfer+buletinul ai spui lu donsoara ca ai de ridicat niste bani dai codu gagica ati da banu -(minus) comisionul de transfer
Ps uitasem ei bani de la gagica si mai faci si mie cinste co bere rece
Buna.te duci cu buletinul la un oficiu postal care western te prezinti cu buletinul, MTCN(numarul de control dat de expeditor), tara de unde provin banii si numele expeditorului.e tot ce ai de facut... sper ca am fost de ajutor, eu primesc bani numai prin western si ii primesc foarte usor
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: