| nashu40 a întrebat:

Salutari prieteni!
Am o intrebare scurta - cum procedezi ca sa primesti bani prin Western Union? Adica ce trebuie sa fac atunci cand merg la ghiseu.
Si inca ceva - pot ridica banii de la orice punct W. U., indiferent ca e de la posta sau banca, sau trebuie sa merg numai intr-un anumit centru?
Poate intrebarea pare puierila dar nu am mai scos niciodata astfel si am nevoie sa stiu urgent.
Multumesc anticipat pentru orice raspuns si va doresc o seara buna si sarbatori fericite!

8 răspunsuri:
| seen a răspuns:

Te prezinti la ghiseu cu codul de transfer+buletinul ai spui lu donsoara ca ai de ridicat niste bani dai codu gagica ati da banu -(minus) comisionul de transfer

| seen a răspuns:

Te prezinti la ghiseu cu codul de transfer+buletinul ai spui lu donsoara ca ai de ridicat niste bani dai codu gagica ati da banu -(minus) comisionul de transfer

Ps uitasem ei bani de la gagica si mai faci si mie cinste co bere rece

| TheFACKYouTub a răspuns:

Poti scoate banii de la orice sucursala cu emblema Western Union
Iti trebuie buletinul,codul, dai numele persoanei ca iti trimite, zici tara de unde primesti bani si suma 1€ sau 100€.Si ai primit banutii.Toate bancile s-au casele de schimb valutar care colaboreaza cu Western Union poti scoate banutii.
REPETAM - buletin - codul - numele persoanei - tara - suma ...si gata acestia sunt pasii.
succes

| TheFACKYouTub a răspuns:

Poti scoate banii de la orice sucursala cu emblema Western Union Iti trebuie buletinul,codul, dai numele persoanei ca iti trimite, zici tara de unde primesti bani si suma 1€ sau 100€.Si ai primit banutii.Toate bancile s-au casele de schimb valutar care colaboreaza cu Western Union poti scoate banutii. REPETAM - buletin - codul - numele persoanei - tara - suma ...si gata acestia sunt pasii.acum ai primit mesajul.ca nu prea merge sa raspund

| nashu40 explică (pentru TheFACKYouTub):

Da,am primit raspunsul. Multumesc foarte mult, e deosebit de util.

| teodora94 a răspuns:

Buna.te duci cu buletinul la un oficiu postal care western te prezinti cu buletinul, MTCN(numarul de control dat de expeditor), tara de unde provin banii si numele expeditorului.e tot ce ai de facut... sper ca am fost de ajutor, eu primesc bani numai prin western si ii primesc foarte usor

| nashu40 explică (pentru seen):

Hahaha,buna asta.
Multumesc de raspuns, e foarte util. Ai dreptate, raman dator cu o berewinking
Da' merge rece acum iarna? laughing

| seen a răspuns (pentru nashu40):

Sa vezi senzatie extrema cand beau berea aia rece pe munte