@sasuke_bv, motivul pentru care n-ai primit raspuns e pentru ca o multime de persoane trimit mailuri ralucai, si nu doar pe subiectul asta, pentru ca - sa fim seriosi - site-ul are o gramada de probleme. Biata ralu ar trebui sa stea toata ziua sa raspunda acelorasi intrebari la care a raspuns si ieri. Si-apoi nu stiu cata influenta are ea asupra chestiilor de programare, pentru ca e de lucru ca sa modifici sistemul de raportare.
Nu se prea poate da ban pe ip deoarece marea majoritate au ip-uri dinamice (se schimba la fiecare conectare).
Frustrările mele legate de acest sistem de raportare, puţin spus imbecil, prost gândit, i le-am etalat Ralucăi de vreo 2 ori până acum, dar bineînţeles că n-am primit niciun fel de feedback, nici de la ea, nici de la restul turmei... pardon, echipei. Asta e.
Hm! Pai moralitatea e stabilita de comunitate din cate stiu eu; ori asta (TPU) e o comunitate, nu? Asa cum e ea, dar e!
Ca la sistemul de raportare mai trebuie lucrat, sunt de acord.
In rest, sa auzim de bine.
Aici, oricine poate decide ce e sau nu e moral.
Dar acum, intre noi vorbind, ti se pare moral sa corectezi greseli sau sa spui ca nu-ti place Miley Cyrus?