| Crisstinayy12 a întrebat:

Se poate intampla ceva daca sar de la 10m inaltime in apa? De ce se teme lumea? Adica tot in apa ajungi. Sau te lovești?

11 răspunsuri:
| Ana7807820 a răspuns:

Te provoc sa te gandesti ce s-ar intampla daca te-ai arunca pe burta in apa.
Si daca apa aceea e rece ca gheata iar tu esti deja incalzit/a suficient.
Si ce s-ar intampla cu coafura ta.
Daca iti imaginezi deja aceste lucruri, ti-ai gasit raspunsul la intrebare!

| cfrtobias a răspuns (pentru Ana7807820):

Doar nu crezi ca iarna se arunca in apa rece? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e mi-e frica, nu se stie de ce, daca sar de la inaltime.
Am sarit si nu am patit nimic.
Dar am o emotie ce nu o pot controla.

| Ana7807820 a răspuns (pentru cfrtobias):

Mai exista si oameni de felul asta happy

| cfrtobias a răspuns (pentru Ana7807820):

Pai poate care fac concurs sau cu preoti am uitat

| BuLaNNNeL a răspuns:

La contactul cu apa exista un impact. Impactul ca oricare altul e dăunător. Pot aparea rupturi, organe făcute praf etc
Sunt atatea cazuri de "smecheri" ce se arunca in cap si nu de la distanțe mari (gen 10m, cum ai spus tu) si isi rup gâtul sau intra in comă.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

O sportivă la înot a sărit in apa si fara sa știe cat e de adâncă apa, a nimerit dintr-un loc unde nu era adâncă si a intrat cu capul in nămol ( nisip ) si i s-a rupt coloana si măduva de la gat si a rămas paralizata de la gat in jos. Nu îmi amintesc numele ei, ce îmi amintesc este ca a devenit creștină si face evanghelizare la nivel mondial, vestind Cuvântul lui Dumnezeu peste tot.

| Motisor a răspuns:

Nu se poate întâmpla nimic afara timp cat se respecta niste reguli:
0. Asigură-te că știi să înoți. Și nu mă refer că știi să plutești, când sări și ești la fund trebui sa ai ceva experiență pentru a nu te panica și a ști cum să te orientezi că sa te ridici la suprafață.
1. Asigură-te că apa e destul de adâncă( fara fund daca se poate)
2. Nu sari in ape curgătoare ( curenții sunt periculoși și imprevizibili)
3. Asigură-te că cineva te supraveghează(cu cat mai multa lume cu atât mai bine, de preferat înotători)
4. Nu sari pe burta sau pe spate. Secretul e că suprafața care face contact sa fie cat mai mica atunci când atingi apa iar după ce ai intrat în apa trebuie sa îți oprești inerția.
5. Până nu încerci nu ai de unde să știi, deci incepe cu înălțimi mai joase și vezi ce iese.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E limpede ca la contactul cu apa trebuie sa fii ori in picioare ori cu capul in jos.

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Aici nu suntem in minecraft, in functie de inaltimea de la care sari in apa ve-i lua damage la impact( cel putin asa presupun, n-am facut asa ceva pana acum) laughing