Nu stiu eu prea multe despre asta,stiu doar ce ne-a spus odata cand eram in clasele mici profa de religie,ca toate astea au legatura cu satana sau Anticrist,tot ce tine de carduri,tel, lptop si etc! si ne-a dar si exemplu ca daca citesti CARD dde la coada la cap iti iese DRAC si noi toti eram panicati si cateva zile cand vedeam un card mai ca me faceam cruce eram intr-adevar micuti, poate nici clasa a 4 a dar a fost un soc pentru noi! acum nu stiu ce sa cred!
sincer pe mine nu prea ma incanta ideea acestor cipuri,pentru ca odata cu ele se duce toata intimitatea noastra,adica vom fi monitorizati la fiecare pas!
mai e ceva ce nu prea am inteles,si nu stiu daca e adevarat! faza ca mai incolo,in nu stiu ce vremuri, daca nu ai acel cip nu poti sa mai cumperi nici din magazine sau cam asa era, ca cip-ul ala o sa il scaneze pe tine la fel cum scaneaza un produs la casa d marcat! suna intr-adevar groaznic dar nu stiu cat este de adevarat!
Eu as zice sa nu te panichezi, povestea e veche de ani buni. "cip"-ul este un circuit integrat capabil de memorare si executie a unor instructiuni, este o piesa electronica. Daca vorbim despre implanturile care ne-ar putea transforma in timp in niste "borgi" as fi de acord cu tine. Insa si cartela de autobuz sau de telefon pe care le folosesti contin cate un cip. Si calculatorul de la care ai scris contine cip-uri. Cand eram mic lumea speria copiii cu bau-bau. Mi-e dor de vremurile alea.
http://www.youtube.com/watch?v=PE02BbqHJic