| AliceAll a întrebat:

Sunt fumatoare si merg in concediu in strainatate cu parintii..si ei nu stiu ca fumez, ma controleaza la granita de una alta? ar avea ceva daca trec granita cu un pachet de tigari din Romania? big grin

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu lua la tine tigari.In acest fel nu ti le-ar gasi la vama. Poate gasesti tu o modalitate sa cumperi de acolo.

| LIN2010 a răspuns:

Daca nu esti majora, nu risca, se poate sa fiti controlati la vama si atunci se vor gasi (dar un pachet in geanta, nu ascuns, sau in buzunar nu va fi luat in seama, se permit pentru fumatori 10 pachete/persoana), desi acesta ar fi un bun motiv sa incerci sa te lasi de acest viciu nociv. Respecte

| alessia5158 a răspuns:

Nu poti! --- si daca tot nu se poate, priveste partea buna a situatiei:scapi de o dependenta nociva sanatatii!

| cine1cine a răspuns:

E o intrebare stupidă la fel ca tine și ca părinții tăi! De ce? Păi hai să-ți explic! Dacă părinții tăi nu știu incă că tu fumezi e clar că e o familie dezorganizată. Mai bine știu tot ce face copilul meu, decăt să stea să fumeze pe la colțuri de bloc. Acolo unde mergi tu in concediu, fii sigură că sunt magazine la greu de unde poți cumpăra țigări cu carul! Dar na, probabil că prostia din tine e așa de mare incăt nici tu nu te mai vezi bine! Dar posibil că semeni cu părinții tăi!

| Sileghenyrisarar a răspuns:

Nu cred. De fapt te poate controla si sa iti gaseasca tigarile dar de ce nu te-ar lasa sa treci granita cu ele?

| KodrutZ a răspuns (pentru cine1cine):

+1, chiar daca puteai fi usor mai moderat...

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Eu din cate stiu poti trece doar cu 2 pachete, altfel se considera "trafic"... poate gresesc, dar mai bine - nu lua nimic, tigari se vand si in strainatate, si nu risti sa le vada parintii la granita, mai ales daca esti minora!

| cine1cine a răspuns (pentru KodrutZ):

Marș mă gunoiule. Te-a băgat in seamă cineva? Vezi că ieri a fost joi! laughing Apropo, ce meclă de idiot ai in tine! Doamne ce urăt ești! Beah. Te rog eu să-ți schimbi poza că sperii lumea! laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru cine1cine):

Interesant cum te iei de cineva care e de acord cu tine, dar nu e bai, ai raport. Tare-as vrea sa te vad sa imi spui inca o data, insa in lumea reala, cele de mai sus... dar tare mi-e ca ai zice doar "saru'mina, nenea, glumeam si eu, ca asa e pe Internet, tot tintaru-i leu".

Da mai du-te mă ciobane! Vezi că ieri a fost joi! Vezi că mai e și joia următoare, imi poți lăsa mesaj joia viitoare! laughing Dar te rog eu schimbă poza că sperii lumea! laughing Mai ești și turnător. Lașule.Tu să te vezi cu mine in lumea reală mă? Lașule? Tu care faci raport? Păi tu vii cu poliția după tine bă distrusule! La ce turnător ești de doi lei. Ori cum, schimbă poza și pe urmă mai vorbim! Mucegaiule! laughing

Da mă așa este. Ai dreptate! Tu ești cel mai deștept!