| LoveÈℓa a întrebat:

Sunt in a-7 si stiu ca poate e prea devreme sa ma gandesc la ce profil sa dau dar macar vreau sa stiu profilele.Adica vreau detalii mai multe deapre ele.Pe internet am cautat si nu sunt prea multe informatii despre toate (sau poate n-am gasit eu)happybig grin.

Răspuns Câştigător
| madu1295 a răspuns:

Spre exemplu eu sunt la filologie, uman, parerea mea e ca-i usor. Teza dai la istorie, romana, latina si franceza sau engleza( depinde unde esti, daca-i intensiv engleza, automat dai la engleza, si invers) eu sunt la franceza, deci la franceza. Tot la fel, din clasa a 11-a nu mai faci: matematica, fizica, biologie, chimie, insa iti apare ceva nou, Stiintele; aici o sa faci un fel de chimie, biologie, fizica amestecata. Mai mult ce tine de om, nimic greu. Si de aici poti tot la fel sa dai la Drept, ca sa devii avocat, magistrat, ce doresti tu. happy

12 răspunsuri:
| Ionut9696 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te duci la un profil legat de materia/materiile respective. astept raspuns si te ajut

| Magnifico a răspuns:

Salut! Eu iti pot spune de profilul "Stiinte Sociale". Sunt la liceu la acest profil. Iata cateva detalii despre el:dai teza la 4 obiecte:Geografie/Istorie,Logica,Romana,Franceza/Engleza(dintre Geo si Ist alegi tu,iar la limba straina se ia in functie de cum se sta in clasa-limbele straine se fac din clasele mai mici, dar unii fac mai multa engleza iar altii mai multa franceza-si in functie de cum ati facut toti in clasele mai mici se departajeaza-eu dau la Franceza spre exemplu-), Din clasa a 11 a nu mai faci deloc chimie,biologie,fizica,matematica; nu dai bac decat la limbi straine,istorie-geografie-logica si romana; poti iesi psiholog,poti avea un rol in comert,daca e sa mai dai si masterul si dreptul dupa facultate poti fi chiar avocat deoarece profilul se bazeaza pe istorie,romana,geografie,logica si limbi straine! CONCLUZIE:daca nu iti place chimia,fizica, matematica, biologia aici e locul tau!winking

| madu1295 a răspuns (pentru Magnifico):

Eu stiam ca la S.S se face biologie multathinking

| Magnifico a răspuns (pentru madu1295):

Da ma rupe! Am 1 ora pe saptamna si mi-o taie si pe aia!

laughing Las' ca-i bun. Multi se plang de ea, dar nu stiu de ce.:hee hee

| LoveÈℓa explică (pentru Ionut9696):

Obiectele la care ma pricep cel mai mult sunt: romana,biologie, istorie, geografie si pot spune ca si la chimie.Deci cred ca ar trebui la filologie(CRED)

| madu1295 a răspuns (pentru LoveÈℓa):

Romana, istorie, geografie e perfect. Dai si bacul la astea. Dar Biologie si chimie, ti-am zis, numai pana in clasa a11 -a. Dupa care stiinte, dar tot de astea faci. happy Oricum, tu trebuie' sa te gandesti si la ce facultate vrei sa dai. Eu una vreau la Drept, si de aia urmez profilul asta. happy

Si eu pot da dreptul cu proflilul asta dar imi mai trebuie si masterulhappy

Aaa. ceva in plus, dar tot e bun.batting eyelashes

Dap

Succes mai departe happy

Si tie la fel!winking