anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știe cineva dacă pot modifica numărul de telefon pentru un colet DPD? Colet care deja este pe drum, însă vreau sa dau alt numărul de telefon.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt este vorba despre o comandă online și nu știu unde sa contactez mai întâi : magazinul online sau curierul?

| AlleXuSS a răspuns:

In mare se poate doar cand curierul a preluat coletul din depozit
poti suna la ei la sediu si le spui ca nu mai poti ridica tu coletul si le spui ca vrei sa modifici numarul de telefon
dar daca coletul este in curs de transport si mai are putin pana sa ajunga la destinatie nu prea mai poti

| AlleXuSS a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca coletul nu este inca ridicat de curier poti suna la magazinul de la care ai facut comanda! si sa le spui ca vrei sa modifici numarul de telefon

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlleXuSS):

E cam frecție la picior de lemn comanda mea. Am plasat la magazin online din România, iar comanda vine din China. Livrarea durează 20 zile și pana acum au trecut doar 9 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlleXuSS):

Am număr AWB, însă la statusul comenzii apare doar că a fost înregistrat AWB în ziua în care am plasat comandă. Nimic mai mult. Deși nu cred ca a plecat încă. Oricum am contactat pe email magazinul online în cauza.

| AlleXuSS a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel mai sigur ar fi sa suni la magazinul respectiv maine(Azi)si le explici de ce vrei sa modifici numarul de telefon daca zic ca nu se poate ii iei si tu cu alte scuze ca pleci din orasul respectiv si ca il ridica altcineva nu stiu exact de ce vrei sa schimbi numarul si de asta am zis ca ca daca te refuza si ti-o pune pe aia ca "nu se poate"
Te descurci tu ca esti baiat mare laughing