| Cartita a întrebat:

TPU, am si eu o problema la pc-ul meu...am instalat un prgram care s enumeste eType vb pe mess cu un prieten si cand dau x ii apare big grinownload: eType1.com/f.php? Fr8Fi6 si sta mereu in bara cand aprind pc ce sa fac? Cine ma ajuta ii dau funda tot ce vrea plzzz!

6 răspunsuri:
| mihai19d a răspuns:

Dezinstaleaza-l

| angel74dm a răspuns:

Dezinstalează-l, intri la My computer, acolo în stânga ai "Add or remove programs", apeşi acolo, ţi se deschide lista cu programele instalate în computer, îl cauţi (sunt după alfabet) în dreptul lui apeşi pe "Change/Remove" şi-i dai ok.

| Cartita explică (pentru mihai19d):

Nu merge s ail dezinstalez nu e in pc este decat in bara!crying

| mihai19d a răspuns (pentru Cartita):

Atunci incearca cum a scris un user care a avut aceeasi problema
uite explicatia ei :
,, Aceeasi problema am avut`o si eu acum cateva zile dar am rezolvat`o pai si eu am dezinstalat din c.p dar apoi unde intri in pagina la start cauti in spatiu acela eType si dai click dreapta si o sa iti apara acolo ''remove this program'' ceva de genu si atat tot trebuie doar sa astepti cateva secunde oricum trebuie sa iti apara acolo la start sau daca. poti sa il cauti acolo unde se cauta documentele si gata,,

| Cartita explică (pentru mihai19d):

Problema e ca l-am cautat in tot pc-ul si nu l-am gasit...el sta numai in bara si daca ii dau x iesecrying

| mihai19d a răspuns:

Uite am m-ai gasit o solutie sper sa mearga:
Click pe Start -> Run -> scrie msconfig -> Startup si cauta-l aici si dezactiveaza-l.
Uite link-ul asta ca sa te ajute http://vsh.ro/tutorial/338/cum-sa-scapi-de-programele-startup/?lang=ro dar vezi k aici e cum sa activezi programe.