Salariul se plateste in luna urmatoare celei in care ai inceput munca, respectiv pentru luna septembrie o sa primesti salariul in 15 octombrie, pentru luna octombrie in 15 noiembrie, s-a.m.d.
Am înțeles-o mai târziu dar am văzut că a postat deja un băiat răspunsul corect si nu am mai corectat?
Nu stiu cum ai fost de acord sa lucrezi fara sa fi angajata dar trecand peste faptul ca e putin ilegal, daca doar de la 1 oct vei avea contract, o sa primesti pe 15 salariul pentru zilele de 1oct-> 15 oct deci cam 50% din el iar in cazul in care e ceva patron baiat de treaba o sa-ti de ain mana pentru zilele fara contract. De luna care urmeaza o sa intri in normal si o sa primesti un salar complet.
Nu am fost de acord deloc, nu ma acuza dacă nu cunoști situația! La un moment dat am zis ca nu am sa mai vin dacă nu îmi zice nimic de angajare, dar uite ca tot am mers! În fine, sper sa primesc luna asta ceva, măcar jumate. Am și eu nevoie de bani, ca tot omul! Mersi pentru răbdare! Zi buna sa ai
Nu iti stiu situatia si nu am idee de ce te-am acuzat, dar ca regula pe viitor, trebuie sa ai contractul semnat sau dinainte sau din prin zi de lucru. Asta e pentru binele tau pentru ca fara ala n-ai nici o acoperire legala.