| Alicy a întrebat:

Un prieten avea toate melodiile de pe telefon aranjatate frumos, cu numele albumului sau a artistului si mai avea si poza la fiecare. Cum se face asta? Exista vreun program? pentru ca el zicea ca singur si le-a aranjat si nu a vrut sa imi zica cum

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de telefon. daca e java putine sanse sa le sortezi in ordine alfabetica. depinde de telefon cat de nou este. daca e cu sistem de operare android atunci se aranjeaza melodiile automat in ordine alfabetica, si desigur si aici depinde de player-ul utilizat, dar majoritatea sorteaza melodiile, sau au diverse optiuni pentru sortare. ce telefon ai?

| Alicy explică (pentru anonim_4396):

Bb curve. si sunt in ordine alfabetica, dar nu au poza si mai stiu eu ce. Cand am primit telefonul era o melodie pe el cu poza si scria frumos numele artistului...deci se poate face ceva dar nu stiu exact ce sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma,alicia,dar nu imi apare raspunsul tau, desi imi apare ca ai comentat la raspunsul meu. de ce oare? ca am primit notificarea respectiva. doar azi mi-am facut cont si nu prea sunt initiat pe acest site, desi sunt familiarizat cu subiectele si categoriile, caci consult frecvent acest site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,acum a aparut raspunsul happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok.uite ce faci ca sa schimbi poza la o melodie. descarca acest program de aici, intri si astepti sa iti apara download, si sa dai salvare, il instalezi, apoi da-mi add la id-ul doar_un_vis91 ca sa iti explic fiecare pas ce trebuie sa il faci. e ceva mai greu la inceput. http://www.mydownloadplanet.com/......ownloader/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci problema cu adaugarea pozei o poti considera rezolvata, si inca ceva. depinde ce telefon ai, de exemplu, pe un Nokia 6125 nu iti va arata si poza la o melodie, fiindca modelul telefonului nu permite asta. ce telefon ai?

| sefultau a răspuns:

Probabil sistemul de operare era android happy si avea un program special de muzica care arhiveaza si aranjeaza in ordine alfabetica melodiile si albumele happy Salutari!