Depinde de telefon. daca e java putine sanse sa le sortezi in ordine alfabetica. depinde de telefon cat de nou este. daca e cu sistem de operare android atunci se aranjeaza melodiile automat in ordine alfabetica, si desigur si aici depinde de player-ul utilizat, dar majoritatea sorteaza melodiile, sau au diverse optiuni pentru sortare. ce telefon ai?
Bb curve. si sunt in ordine alfabetica, dar nu au poza si mai stiu eu ce. Cand am primit telefonul era o melodie pe el cu poza si scria frumos numele artistului...deci se poate face ceva dar nu stiu exact ce
Scuza-ma,alicia,dar nu imi apare raspunsul tau, desi imi apare ca ai comentat la raspunsul meu. de ce oare? ca am primit notificarea respectiva. doar azi mi-am facut cont si nu prea sunt initiat pe acest site, desi sunt familiarizat cu subiectele si categoriile, caci consult frecvent acest site.
Ok.uite ce faci ca sa schimbi poza la o melodie. descarca acest program de aici, intri si astepti sa iti apara download, si sa dai salvare, il instalezi, apoi da-mi add la id-ul doar_un_vis91 ca sa iti explic fiecare pas ce trebuie sa il faci. e ceva mai greu la inceput. http://www.mydownloadplanet.com/......ownloader/
Probabil sistemul de operare era android si avea un program special de muzica care arhiveaza si aranjeaza in ordine alfabetica melodiile si albumele Salutari!