Buna! nu iti apare toate literele cum erau inseamna ca tu ai selectat in limba Romana si de aia nu mai scrie tastatura normal, daca este defecta din fabrica s-au de prea mult timp schimbo dar incearca ce am zis eu ii alegi lb. Engleza casa mearga normal si reaprinde calculatoru si o sa mearga totulul ca la inceput. Succes!
Da, e clar ca s-a stricat. O tastatura in carrefour este 30 lei, una acceptabila
Pai daca e veche...na! s-au dus curcuitele alea! habar n-am cu astea daca vrei ceva din medicina veterinara te ajut))
Pai este normal sa isi schimbe blanita! daca ar ramane cu aceeasi blana, s-ar mari si sar uratzi parul! pe el! de doua ori pe an este normal sa aiba procesul de schimbare a blanii! vezi ca se gasesc sampoane speniale si niste vitamine care sunt pentru asa ceva! dar cel mai sanatos pentru animal si pentru tine, este ca: in perioada de schimbare a blanii sa il perii cu o perie pentru caini cu blana mare! sau vezi ca are si cora sau petshop-uri perii sub forma unei manusi cu nuste zimti de cauciuc! aceea este cea mai buna pentru caine, deoarece nu ii raneste pielea ca alte perii, si ii ia doar firele deja cazute, fara sa ii smulga altele sanatoase! in aceasta perioada ii dai niste vitamine (mancare cu multivitamine) si sa il speli cu un sampon special! medicul veterinar e hotzoman si daca il duci iti da ala o groaza de tampenii inutile! sper ca ai intzeles ca e bine sa ii cada si parul si cum sa scapi de el! il perii de 2 ori pe zi si gata! sper ca te-am ajutat
Le poti incerca pe aceste "Calcitabs Richter Pharma" dar costa cam 65 de lei cam asa! mai bine ii cumperi mancare cu multivitamine! mancare uscata sau umeda! ti-o recomand pe cea uscata pentru ca e mai sanatoasa si il ajuta sa digere mai usor mancarea decat pe cea umeda care e imbaxita cu chimicale! sper ca te-am ajutat:*::*