| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Veganii mananca insecte? Recent am auzit ca unele produse in Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii au fost aprobate și conțin insecte! Nu prea știu ce este veganismul propriu zis, unii spun ca nu se mănâncă deloc niciun fel de aliment de origine animala, nici branza, lapte sau pește, alții spun ca veganii nu mănâncă nici măcar alimente gătitie, mai degrabă le taie și le mănâncă crude! Ceea ce vreau eu sa spun este ca insectele sunt tot ființe și se presupune ca veganii respecta in totalitate viața și nu mănâncă insecte! Mierea oare o mănâncă, am întâlnit un vegan care se chinuia sa găsească miere vegana pentru ca el nu mănâncă miere de albine! Deci eu vreau sa știu, cine imi poate explica mai bine diferența dintre vegan, raw vegan, vegetarian, lacto vegetarian și care sunt toate categoriile principale de vegani și vegetarieni? Dar cea mai mare dilema pe care o am in principal este : Veganii ce pare au despre consumul de insecte?

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ce ai pățit azi? Breeee!
Treci la Războiul lumilor la relații și acum la insectele din meniul veganilor.
Ești sub tratament și ai uitat să-ți iei pastilele?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa lasam insectele pentru culturile lumii care pot digera chitina. Aia de au nevoie de proteine si n-au destule crescatorii de animale pentru asta. Si pentru capetele de la Bruxel, care au aprobat asa ceva!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Nu crezi ca iti lipseste o doaga! Ce-i cu raspunsurile astea!

Pai pe bune, nu stii sa raspunzi, esti troll

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Doaga îți lipsește ție. E clar. La ce întrebări pui ar fi binevenită o pauză - ia un Optisomn și fă nani.

Nu nu esti capabil sa raspunzi concret

Poti sa raspunzi concret si sa nu mai fi troll?

| LisaJulie a răspuns:

Nu. Veganii nu mananca insecte si nici miere! Da, ei respecta toate vietatile Pamantului