| nukeyly a întrebat:

Vladimir Putin vroia un razboi si si-a facut cadou unul, asa pe ultima suta, cate tigle are pe casa daca ataca centrale nucleare? Cati ati merge voluntari in razboi contra lui daca tara asta mandra si utopica te cheama? Varsta nu conteaza.

9 răspunsuri:
| gogugogugogu a răspuns:

Tara asta merita, conducatorii ei nu, probabil din acest motiv "entuziasmul" tinerilor va fi minim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea are sens intrebarea ta. Nu am avea de ce sa ne oferim voluntari. Pentru a-i incurca pe cei care stiu ce fac?

| Mopmop a răspuns:

Sa apar clanurile mafiote?
O fac ei daca de ceva. Nu merci!

| Brizbriz a răspuns:

Sa vina Putina, sunt pregatit, am destula beutura

| SingleForOne a răspuns:

Are toate tiglele pe casa, si toate motivele sa faca ceea ce face, considerand ca el este constient ca nu va fi invingator in acest razboi, este constient ca va pierde, dar nu se lasa asa usor, mai ales impotriva rivalilor cei mai mari. In armata, folosesti tot mediul înconjurător pentru a creste șansele de câștig. Actiunile lui sunt raspunsurile la acțiunile celorlalți. Este de condamnat ceea ce face, dar in acelasi timp toti trebuie sa fie condamnați, mai ales pentru ca bagă unele fapte pe sub preș.

| Freya1 a răspuns (pentru Mopmop):

Tu crezi ca aperi dor mafioții?
Tu nu ai familie, nu ai prieteni, casa, copii, nepoții etc? Tu nu te-ai nascut si crescut pe pământul asta câștigat in războaie de strămoși tai?
Tu sti macar ce inseamna sa nu lupți? Iti spun eu, daca nu lupți te conduce putin.Nu ai observat până acum ce inseamna sa te conduca putin?

Nu spune nimeni ca nu se fura la noi, si nu se fac manarii.Da copii si o mare majoritate din popor, nu merita sa moara sau sa fie marionetele lui putin.
Crezi ca putin da doi bani pe tine ca roman? Uiti ca noi am fost aliați cu rusii, si ne-am adăpostit aurul la el, iar după ei ne-au luat si aurul si ne-au dat si picioare in fund.Crezi ca acum ar da doi bani pe noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legat de prima întrebare, dacă atacă centrale nucleare, nu are nici măcar șindrilă din aia antică pe casă, lui îi plouă peste "tance". De țiglă nici nu se mai pune problema.

Legat de a doua întrebare, nu prea sunt eu genul să mă bat. M-aș putea maxim înfige în părul rușilor, dar karate nu știu. Țintă bună? Nu am. Orientare în spațiu? Nici de asta. Mai mult i-aș încurca pe acolo. Dacă mă cheamă la un bandajat de răniți sau la un curățat de cartofi, că n-au ce mânca, mă duc. Atâta lucru pot să fac și eu.

| gabicoo a răspuns:

Mergi tu primul și ne spui cum a fost!

| aumih16 a răspuns:

Tu poate te-ai duce! gandeste ca altii nici nu vor sa auda de asa ceva!