| nyoentox2002 a întrebat:

Vreau idei de arme legale pentru autoapărare!

66 răspunsuri:
| pufulescu0o a răspuns (pentru anonim_4396):

Delirezi prietene! Daca se ajunge la tribunal se va analiza DE CE a lovit! Tu incerci sa spui ca daca vii sa ma bati eu nu am voie sa ma apar, fiindca te lovesc si fapta MEA se incadreaza la loviri si alte violente?

| gabicoo a răspuns:

Bâta de baseball!

| pufulescu0o a răspuns:

Spray cu piper sau taser.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru pufulescu0o):

Eu nu mă duc să lovesc pe nimeni. Câte cazuri au fost în care cel care s-a autoapărarat a ajuns la închisoare pentru omor.

Raspunde la intrebare te rog! Deci tu ma ataci fiindca vrei sa imi furi portofelul sau nu iti place mutra mea, whatever! Si eu ar trebui sa NU ma apar, nu cumva sa ajung la puscarie fiindca m-am aparat? Unde e logica in ceea ce spui tu, a plecat cu trenul logica?
Nu mai invatati romanii sa fie carpe, uite asa am ajuns bataia de joc a Europei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru pufulescu0o):

În situația respectivă l-aș filma pe agresor și m-aș duce cu ea la poliție.

| Sawarekh a răspuns (pentru suntserios):

Pana dai cu pumnu, iti da cu lama.

| nyoentox2002 explică (pentru dullcat):

Fostămea injură mai mult ca mine

| dullcat a răspuns (pentru nyoentox2002):

Si crezi ca asta e un reper bun de comparatie? Pentru a gasi fete normale e obligatoriu sa ai si tu bun simt, nu sa injuri ca toti smecherii. Daca nu, atragi fix ceea ce esti si sfarsesti prin a fi injurat inclusiv de acele fete smechere.Ai grija.

Toată lumea înjura până la urmă! Eu înjur și de nervi și de caterincă!

| dullcat a răspuns (pentru nyoentox2002):

Nu te supara, dar e cam imposibil sa nu iti puna lumea etichete daca te comporti asa.

Eu știu să mă comport cu ăstea care știu să se comporte, dar sunt răzbunător!
Am o satisfacție când astea care m-au luat de prost, m-au călcat în picioare sa li se întâmple ceva rău, și pe fostă-mea mă gândeam să mă răzbun sa o iau cu mașina și să o las la 10-20 km de oras să meargă pe jos mă gândeam că ar fi o răzbunare bună!

| nyoentox2002 explică (pentru anonim_4396):

Eu nu vreau să omor oameni doar sa mă apăr

| Ilovedinero a răspuns:

Apuca-te de un sport de contact ca pana bagi mana sa scoti arma celalalt iti baga doua croșee

Cred ca delirez eu deja!
Deci cu mana stanga ii inmanezi frumusel portofelul agresorului in timp ce cu dreapta tii telefonul si filmezi?
Sau alta situatie, in timp ce el te loveste cu pumnii si picioarele tu il filmezi? Nu stiu de unde le scoti!

| 1234568807 a răspuns:

Violenta nu e legala in niciun mod, dar daca tu esti cel agresat poti avea dreptu sa te aperi, insa in anumite metode, nu inseamna ca poti sa bagi un briceag in el si sa il omori, sunt sprayuri cu piper de exemplu pe care ai dreptu sa le folosesti daca esti agresat

| nyoentox2002 explică (pentru Ilovedinero):

Sportul de contact nu te ajută cu nimic, trebuie să invăt bătaie de stradă

| Ilovedinero a răspuns (pentru nyoentox2002):

Bda, sportul de contact te ajuts cu conditie fizica buna, disciplina si autodisciplina, te invata cand trebuie sa sari in garda si cand e bine sa stai la 3 m si msi ales in bataie te ajuta pentru ca sunt fata si iti spun din propria experienta ca s-a ajuns sa am o altercatie cu un barbat in fata blocului pana si-a luat ciobanu meu pozitia de cal care da cu picioarele i-am dat un uppercut in barba de era sa ii mut maxilaru la spate.

| Smmo a răspuns (pentru nyoentox2002):

Te inteleg, dar nu o sa rezolvi lucrurile nici cu injuraturi, nici cu arme, nici cu bataie. Ori accepti asta si nu te mai enervezi, ori faci cumva sa ii faci sa rada sau sa nu mai simta nevoia sa iti spuna asa. De exemplu le faci morala intr-un fel pe care sa il tina minte, trebuie sa ajungi cumva la sufletul lor - dar trebuie sa gasesti vreun priceput la asemenea discursuri.

Ori te muti din zona, in alt oras. Te gandesti tu, poate vrei sa faci scoala pe undeva in viitor sau sa lucrezi in alt oras.
Daca modul de a se comporta al unora iti face rau si te simti trist si anxios e una, dar fii atent ca razbunarea ii face rau celui care o pune la cale, iar gandurile de razbunare intuneca sufletul. Nu vrei asta.

| Ilovedinero a răspuns (pentru nyoentox2002):

Sportul de contact te dezvolta si te ajuta sa evoluezi din toate punctele de vedere. Orice sport te ajuta pe strada fiindca in toate iti dezvolti autoapararea, viteza, viteza exploziva, forta si toleranta la lovituri.Cand vine unu si isi ia pumnu din fundu gradinii si tu il rezovi cu o scurta crezi ca mai are vreun tupeu sa mai miste i data pumnul?

| nyoentox2002 explică (pentru Smmo):

E ușor să spui, de porecla guță mă știe tot orașul, nu am ce face, porecla o am de când eram în clasa întâi la 7 ani și acum am 21 ani! Orice fac toți mă strigă la îndepărtare, urăsc porecla din tot sufletul, innebunesc și îmi vine să o iau razna, porecla asta e cel mai mare coșmar, când aud porecla asta daca as avea puterea as bate tot orașul, adica toti îmi spun așa! Mai stau in oraș maxim 1 an sa strâng și eu niste bani să îmi iau masina și după o tulesc la Brașov că asta am in plan dar faza este că mereu mi se schimbă planurile!
In orașul meu mi s-a pus o eticheta de cand eram mic, am o ura pe orașul ăsta incât aș da o bombă să moară toți

| nyoentox2002 explică (pentru Smmo):

Și m-am săturat să fiu luat de prost

| Smmo a răspuns (pentru nyoentox2002):

Stiu ca e traumatizant si uneori te urmareste o viata o asemenea porecla. Totusi, unii au supravietuit. Ia gandeste-te numai la politicieni si jurnalisti ce porecle "dragute" au si cata lume le zice asa. Mai sunt si altii ca tine si chiar cu porecle mai naspa... important e sa nu te mai lasi atins ca sa nu ajungi unde vor sa te duca aceia care te provoaca. Rezista!
https://zoso.ro/porecle-aveati-copilarie/

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

In RO nu este legal nici o arma, cel putin fara permis de port arm in cazul armelor de foc.

Daca excludem armele de foc, in RO nu ai vori cu absolut nici o arma, nimic, nici de aparare nici xde atac, nici de unele laughing nici spray, nici macar cutit de carton laughing

Asa ca lasa armele legale, pune mina pe o carte legala, poate aia iti mai deschide mintea, asa vei putea gasi, afla si tu informatii care te intereseaza, fara sa intrebi pe altii

| Anitta97 a răspuns:

Dați demisia de la Glovo laughing

| nyoentox2002 explică (pentru relian):

Nu îmi plac cărțile și niciodată nu am avut răbdare să le citesc

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu arme!
Mai bine sport de contact, ce zici? Daca unuia i se pune pata pe tine, nu prea te ajuta armele.Macar inveti sa te aperi.

| Drake21 a răspuns (pentru Smmo):

Da corect, pe mine ma striga Gogu ai altii ma m ai striga Giani ( ma imbrac colorat ca giani din las fierbinti) laughing