| nyoentox2002 a întrebat:

Vreau idei de arme legale pentru autoapărare!

66 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

1. Inteligenta.
2. Fuga.

| nyoentox2002 explică (pentru GabiDumitrescu):

Apoi dacă fugi cazi de prost și ești considerat o pzd

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru nyoentox2002):

Vezi punctul 1. In 99% din cazuri esti prost pentru ca te-ai pus singur in situatia de a fugi. Si e preferabil sa fii "considerat" de niste imbecili "o pzd" decat sa fii zmeu la bulau. Am fost atacat in cateva situatii de-a lungul vietii, le-am dat-o idiotilor si in inferioritate numerica (eu vs 2 de doua ori), insa de cele mai multe ori fac tot posibilul ca sa evit sau sa para ca au de ce sa se simta bine (mi-am luat de vreo 2 ori niste picioare care pareau lovituri mult mai puternice decat au fost, tocmai pentru ca m-am eschivat partial, si dupa puteam sa rup capul de fiecare data cui a dat, dar mai erau si altii prin jur, si nu se lasa bine). Fuga e cea mai buna modalitate de autoaparare, repeta asta pana iti intra bine in cap. De exemplu te ataca un bou beat, te eschivezi sau il lovesti un pic, ajunge cu capul in bordura, moare boul. Poate justitia te absolva, dar ce crezi ca o sa creada familia aluia? Si daca e genul care te ataca de-aiurea pe strada, nu cred ca familia e de bibliotecari si preoti.

| GabiDumitrescu a răspuns:

In-te-li-gen-ta!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Un caine din rasa ciobanesc. Mie imi plac ciobanestii germani si caucazieni. Sunt usor de educat, si atenti cu oamenii. In general calmi, dar daca ceva li se pare suspect... Sunt agresivi (cu strainii).
Nici ursu' nu se ia de tine, daca ai un caine din ala.