| raluca1601 a întrebat:

Vreau sa ma duc joi la ginecolog, am programare. Sambata mi-a venit menstratia (de obicei ma tine 5 zile, maxim 6).Joi as fi in 6 zi, deci nu cred ca o sa mai imi curga asa mult. Insa vreau sa va intreb daca stiti ceva pastile naturiste sau orice fel de pastile care sa opreasca ciclul. Stiu de vitamina K, care opreste hemoragiile si fluxul. Am auzit ca nu exista pasile care sa opreasca chiar de tot, dar avand in vedere ca o sa fiu in ultima zi, poate mi-l opreste. Stii ceva pastile, care reduc fluxul?

3 răspunsuri:
| zuzualina a răspuns:

Stai ca nu pricep : daca joi ar fi ultima zi, dc vrei pastile sati opreasca menstruatia?

| EvangelineLovin a răspuns:

Nu mai lua pastile ca cine stie ce ti se mai intampla. stai linistita, au vazut ginecologii si altele mai grave. anunti de la inceput si daca e vreo problema faci alta programare.

| raluca1601 explică (pentru zuzualina):

Pentru ca joi o sa fie ultima zi, dar o sa mai imi curga ceva, oricat de putin ar fi. Si vreau sa mi se opreasca de tot pentru ca nu o sa poata sa imi faca analize, deoarece o nu o sa iasa corecte 100%. Mi-as face programare pe alta data, dar din pacate merg in alt oras si merg cu cineva care are drum si nu stiu cand mai ajung. Asa ca, da, as vrea sa mi se opreasca de tot, sa pot sa imi fac analizele care trebuie. tongue