| Bogdan12357386748gdhsg a întrebat:

Vreau să știu și de ce mi se face parul gras așa repede aseară am făcut baie pe cap și acum sa făcut iar gras

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

- posibil pentru ca nu l-ai spalat destul de bine, sa elimini toata grasimea din par
-sau posibil sa nu-l fii clatit foarte bine, cu multa apa
- ori poate nu folosesti un sampon care sa curete foarte bine parul

| UnchiulRamiz a răspuns:

Dercos e soluția.

| Sekim a răspuns:

Exista multe cauze pentru problema ta. Poti sa ai probleme cu productia excesiva de sebum, poti sa cauzezi chestia asta si din cauza ca folosesti un sampon prea puternic sau te speli prea des sau pur si simplu e o dereglare hormonala. Poti sa intampini problema asta si din punct de vedere biologic daca ai firul de par foarte subtire ( se produce sebum excesiv pentru a proteja firul sa nu se rupa usor ). Exista n motive pentru care poti intampina problema asta. Poti incerca niste sampoane speciale sa vezi daca functioneaza si te ajuta.

| Bogdan12357386748gdhsg explică (pentru Violleta2022):

De un timp folosesc un șampon de la cien cu lămâie

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bogdan12357386748gdhsg):

In cazul asta nu este bun samponul, daca nu-ti curata si degreseaza bine parul, odata ce a doua zi dupa spalare, ti se ingrasa.

| Bogdan12357386748gdhsg explică (pentru Violleta2022):

Îmi puteți recomanda un șampon pentru problema asta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bogdan12357386748gdhsg):

Hmmm... eu sunt in Australia si nu stiu ce mai exista pe piata romaneasca, dar poti cumpara din farmacie sau din magazinele care vand cosmetice si sampoane, sunt speciale si scrie pe ele: "sampon pentru par gras".

| Cherciumihai a răspuns:

Parul gras poate fi cauzat de mai mulți factori, cum ar fi producția excesivă de sebum de către scalp sau utilizarea excesivă a produselor de îngrijire a părului. Este posibil ca baia pe cap de aseară să fi stimulat producția de sebum, ceea ce a dus la îngrășarea rapidă a părului. Poți încerca să reduci frecvența spălării părului și să folosești șampoane speciale pentru păr gras.