psihologul mi-a spus ca sunt nebun, vocile din cap insa imi spun ca nu e adevarat
sau
Nu te baga in lumea drogurilor, suntem si asa destul de multi
sau
Einstein a murit, Newton a murit, Nobel a murit, si nici eu nu ma simt prea bine...
sau
Barbatii ar spune mai putine minciuni daca femeile ar pune mai putine intrebari.
Nu sunt grosolane i doar amuzante
•Nu mi-e dor de tine, să stii. Îmi lipseşte doar cel care credeam că eşti!:]
Calcă-i în picioare...Arată-le că nu te doare... Spune-le în faţă tot
:*Sa spui ca s-a terminat asa de repede, ti se pare asa greu!
Promit că într`o zi o să te uit.
•Ştii. Speranţa moare ultima!
♥ N‘ai să mai găseşti una ca mine. N‘am să mai iubesc unul ca tine. Din mintea mea te‘am şters deja. Degeaba încerci să schimbi ceva te doare: Rămâi doar o eroare.; D
Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi "
M-am schimbat si pot visa acum. :-x Nu mai vreau sa cer. Voi obtzine oricum!
Nu iubi un blond ca'i tont, iubeste un brunet ca e mai destept
Dance like nobody`s watching,sing like nobody`s listening,love like you never been hurt,live like is haven on earth.
Danseaza ca si cum nimeni nu s-ar uita,canta ca si cum nimeni nu ar asculta, iubeste ca si cum niciodata nu vei fi ranit, traieste ca si cum ar fi raiul pe pamant.
Poti sa iti pui la status : "idle for... minutes"
sausausau "imvisible for everyone "
)) fundita?:*:*
Eu de obicei imi iau statusurile din melodii.De exempu: "Si poate iti dau totul peste cap
Ca poate fac doar lucruri care imi plac" / "Le tine pe restul` la distanta,
Stie ca n-are ce cauta pe langa vreo zdreanta" / "Parerea ei conteaza, doar e cea mai buna pretena a ta
De fapt, esti tu prea naiva ca e cea mai rea!". Sper ca ti'am fost de folos:*
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: