Ar fi interesant de stiut ce placa de baza ai. Sunt mai multe variante din acest model. Raspunde-mi aici si daca nu stii te ajut sa afli ce placa ai.
Ok. Ia de pe net CPU-Z: http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_1.71.1-en.exe
Instaleaza-l si uita-te la mainboard si model si spune-mi ce vezi.
Scrie in browser CPU-Z si vezi de unde te lasa s-o downloadezi. Daca nu n-am ce-ti face! Mai sunt doua solutii:
Poti scrie la "run" din bara start "dxdiag" acolo o sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie sau sa desfaci computerul.
Nimic. Trebuie doar sa te uiti pe System manufacturer si system model. Daca ai noroc, scrie. Daca nu trebuie sa desfaci PC-ul. Mai este solutia sa scoti antivirusul sau sa-l opresti (daca are optiunea).
Pai scrie Dell inc la system manufacte
si optiplex 7010 la system model
Ti-am spus ca sunt mai multe variante. aia este denumirea computerului mie-mi trebuie placa de baza. Eventual scrie-mi ce procesor ai?
S-ar putea sa mearga. Poti sa faci o jmecherie. Sa-ti cumperi meoria care o vrei, o incerci (nu se intampla nimic) si o returnezi in 10 zile lucratoare (conform legii). Daca nu merge iti iei una cu frecventa mai mica (asta are 2400 Mhz). Nu te pot ajuta daca nu-mi dai denumirea placii de baza.
Nu m-ai inervat. Stai linistit. De asta sunt aici. Nu castig bani ca sa raspund. O fac din pura placere si-mi pare rau cand nu pot ajuta pe cineva.
Da. Numai sa n-o pui cu forta. Vezi care este pozitia corecta a santului si daca ai o perie de vopsit curata sa cureti slotul de memorie de pe placa de baza si cu o carpa curata sa stergi contactele de pe placuta de memorie. Ele mai oxideaza in timp. Ar fi buna o carpa ce nu lasa scame, de la sters ochelarii.