Daca ai ps4 pro sau ps5, nu merita deloc. Daca nu ai nici-o consola dar ai bani, e bun si pro-ul.
Gta 6 o sa mearga prost si pe console si pe pc, De abia pe ps 6 si rtx seria 5000 va fi bine
Partea proasta e ca gta 6 o sa fie pe pc abia prin 2026 sau mai rau prin 2027 mai dureaza pana apare
O sa ne rupa astia de bani, Eh eu sunt multumit si daca il joc la 30fps pe Xbox X.
Dar la 30 fps poate sa mai si scada, in unele locuri in joc poate sa scada si la 29, 25 fps, la 20 de fps-uri ii lag
Sunt multe date despre system requirements gta6 pe web cred ca va merge bine si pe consola mai ales ca este o consola de generatie noua
Eu nu am mai jucat niciun joc pe PC de un an, mi-am vandut placa video in decembrie anul trecut, si voiam sa imi construiesc un pc cu ultimele piese noi aparute, doar cateva piese mi le-am luat, imi mai trebuie, si nu prea am nici bani, si acum astept sa apara o serie de placi de baza noi, de procesoare si de placi video, cum ar fi rtx 5090, in fiecare zi ma jucam gta 5, nu era zi in care sa nu joc, dar acum nu am mai jucat de un an, nici nu mai stiu cum ii sa te plimbi cu masina in joc