| Adi1987 a întrebat:

Acum ca PS5 Pro sa anuntat si ca se va lansa pe 7 noiembrie, m-am uitat la foarte multe videoclipuri pe Youtube, m-am uitat pe fel de fel de site-uri ca sa ma mai informez, m-am uitat si pe la comentarii, si sunt multe comentarii negative, lumea nu este multumita din cauza ca:
-PS5 Pro este foarte scump vreo 800$ de dolari in lei ar insemna 4000 de lei si nu are mai nimic nou cam nicio imbunatatire fata de PS5 normal
- Nu are nici Disc Drive si nu mai poti baga cd-ul cu jocul, si acel Disc Drive vine separat si se poate monta si trebuie sa mai dai inca 600 de lei pe Disc Drive, din cauza asta s-a enervat lumea si mai tare
- S-ar putea ca GTA 6 sa nu mearga in 60 fps-uri si sa mearga doar in 30 fps-uri pe PS5 Pro undeva zicea ca PS5 Pro are acelasi processor ca PS5 normal si din cauza asta nu o sa mearga, posibil sa nu mearga nici la rezolutie 4k, multi vroiau sa joace in 4k si 60 fps-uri jocul
Mie nu imi pasa, daca jocul merge decent si nu are lag ma joc si in 30 fps
Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| Batmanel a răspuns:

Daca ai ps4 pro sau ps5, nu merita deloc. Daca nu ai nici-o consola dar ai bani, e bun si pro-ul.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Gta 6 o sa mearga prost si pe console si pe pc, De abia pe ps 6 si rtx seria 5000 va fi bine

| Adi1987 explică (pentru JohnnydeFeer):

Partea proasta e ca gta 6 o sa fie pe pc abia prin 2026 sau mai rau prin 2027 mai dureaza pana apare

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru Adi1987):

O sa ne rupa astia de bani, Eh eu sunt multumit si daca il joc la 30fps pe Xbox X.

| Adi1987 explică (pentru JohnnydeFeer):

Dar la 30 fps poate sa mai si scada, in unele locuri in joc poate sa scada si la 29, 25 fps, la 20 de fps-uri ii lag

| Mihai0101 a răspuns:

Sunt multe date despre system requirements gta6 pe web cred ca va merge bine si pe consola mai ales ca este o consola de generatie noua

| Adi1987 explică (pentru Mihai0101):

Eu nu am mai jucat niciun joc pe PC de un an, mi-am vandut placa video in decembrie anul trecut, si voiam sa imi construiesc un pc cu ultimele piese noi aparute, doar cateva piese mi le-am luat, imi mai trebuie, si nu prea am nici bani, si acum astept sa apara o serie de placi de baza noi, de procesoare si de placi video, cum ar fi rtx 5090, in fiecare zi ma jucam gta 5, nu era zi in care sa nu joc, dar acum nu am mai jucat de un an, nici nu mai stiu cum ii sa te plimbi cu masina in joc