Pai,pe acel fisier care vrei tu sa-l deschizi.dai,, open with,, si alegi acolo cu ce vrei sa-l deschizi. Funda?
Bai asta am zis ca am facut dinainte! Bine dau open with si pe ce dau ca sa de schimbe toate fisierele schimbate la formatu dinainte? Ca vam zis ca toate fisierele si jocurile sau bagat in format winrar!
Pai dai system restore. stii sa faci asta faci asta? daca nu, fa asa.
du-te in meniul de start, dai pe" run "si scrie " %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe " (dar fara ghilimele), dupa ce ai dai comanda, o sa ti se deschida " welcome to system restore", lasi bifat pe prima optiune" restore my computer to an earlier time" si dai next, apoi o sa-ti apara in stanga un calendar si in dreapta ce ce ai facut tu in ziua respectiva. asa, acum muta data cu o zi napoi, dand click pe data de "27" daca prostia ai facut-o azi, daca nu, amintistesti cand ai facut ce ai facut, si muti data cu o zi inapoi de la problema care ai facut-o. dupa ce ai mutat data, dai next si inca o data next pana se restarteaza pc-u, cand o sa se aprinda o sa iti apare ceva in progres ca lucreaza, si il lasi asa sa-si faca treaba apoi revine la normal cum era.bafta
Pai prima nu o stiu si la a doua cand intru in restore imi arata un fisier notepad numit MachineGuild si cand il deschid imi arata,, Access si denied" si nu scrie nimic...
Eu am xp, nu pra pot sa-ti explic daca nu vad.intra pe aalup. igus@yahoo.com daca vrei
Sau mai bine lasa ca unchiu meu se pricepe la calculatore si seara a zis ca ne ajuta dar oricum mersi mult ca macar ei avut un interes sa ma ajuti ca cei mai multi raspund o data si daca vreau sa le mai zic ceva sa le zic ca nu e corect sau ceva ei dupa tac nu vor sa ma mai ajute.