| wizopo2 a întrebat:

Am 2 intrebari pentru cei cei joaca Mount&Blade Warband :
1. Daca am cucerit Kingdom of Nords as putea sa ii gasesc pe regele si vasalii si toti contii de acolo?
2. Daca ii pot gasi pe cei din Kingdom of Nords atunci le pot da unele castele sau capitale care le-au apartinut?

Răspuns Câştigător
| JoshuaNNN a răspuns:

Wow, chiar ai jucat ceva din moment ce ai cucerit kingdom of nords... eu unul nu am avut ambitia sa joc atat.
Sa incerc sa te ajut, nu stiu daca am dreptate, dar parca cand te bateai cu un rege ceva daca il infrangeai il puteai lua prizonier... deci asa ii poti gasi, poate ii ai prizonieri.
Daca nu, cred ca odata ce ai distrus kingdom of nords, vasalii, contii etc. au intrat in alta factiune gen kingdom of swarthia (parca, numai retin exact).
Cred ca le poti da castele, dar ele vor apartine factiunii noi in care au intrat...

3 răspunsuri:
| MihaicaDan a răspuns:

Dar cum ai luat full version? ca la mine merge doar o saptamana

| wizopo2 explică (pentru JoshuaNNN):

Dar chestie e ca apar cativa pe lista care tot apartin de Kingdom of Nords, dar nu ii pot gasi fiindca daca ma duc sa intreb pe cineva cu "I want to know a location of someone" acela/aceea o sa-mi spuna doar pe cei din regatul din care face parte. Si asta ma enerveaza fiindca nu ii pot gasi deloc. Poate sti vreo alta cale.

| JoshuaNNN a răspuns (pentru wizopo2):

Chiar nu stiu, imi pare rau...nu am ajuns la nivelu asta al jocului, chiar as fi vrut sa te ajut.