| gangsteradv1000 a întrebat:

Am 4gb ram, iar windows-ul 10 imi consuma 40% din ei, am i5 7200u, nVIDIA 940mx 2gb, iar cand joc fortnite am multe sacadari. E o modalitate de a reduce consumatia sistemului?

5 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Nu prea. Cam putin 4 GB ram in 2018 mai ales pentru gaming. Mai incearca sa iei macar 4 pentru a obtine 8 GB si vezi ca procesorul tau nu prea e de gaming, mai mult de office avand doar 2 nuclee.

| gangsteradv1000 explică (pentru Ineys):

Am prieteni cu pc-uri mai slabe si stau mai bine cu sacadatu', iar pe yt sunt gameplay-uri cu laptopu' meu pe fortnite, si le merge decent

| Ineys a răspuns (pentru gangsteradv1000):

Atunci inseamna ca nu ti-ai instalat corect ultimele drivere ale placii video sau ai ceva "virusi" care iti ingreuneaza sistemul.

| gangsteradv1000 explică (pentru Ineys):

Driverele sunt instalate corect, cat despre virusi nu stiu ce sa zic, ce program recomanzi pentru scanare si eliminare?

| Ineys a răspuns (pentru gangsteradv1000):

Cel mai bun program ar fi unul cu licenta cum este BitDefender sau alte produse care trebuie platite.

In schimb daca doresti ceva gratuit ( care din pacate nu se ridica la nivelul celor platite ) iti recomand Malwarebytes.
E el gratis, dar face treaba bunicica. Eu unul ma multumesc si cu defenderu care vine preinstalat cu windows-ul.