| Bogdy2013Bogdy a întrebat:

Am achiziționat de curând un PC cu configuraţia:
AMD Quad-Core 3.9-4.2 Ghz, 8 Gb Ram, 1 Tb Hdd cu placă video integrată de 1 Gb Radeon 8570D, întrebarea este, vreau să pun o placă video dedicată Sapphire Radeon R7 240 With Boost 4 Gb 128 biti este compatibilă cu PC meu? Am o placă de bază Asrock a58m-vg3+r2.0...

Răspuns Câştigător
| laurentiu80 a răspuns:

Poti sa pui orice placa doresti, numai ca diferenta dintre r7 240 si cea integrata, nu este mare. Foarte putin face diferenta in jocuri r7 240, chiar daca are 4 gb de memorie, nu este o placa destinata jocurilor. Ia-ti r7 250.

4 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Poti sa pui orice placa video, si nVIDIA si ce vrei tu.

| KodrutZ a răspuns:

R7 240 e un ****, nu e peste integrata.

| Bogdy2013Bogdy explică (pentru laurentiu80):

Da, dar cu ceva ajută totuşi ţinând cont că cu cea integrată joc jocuri gen Wolfenstein pe mediu şi se încălzește destul de tare PC iar cu r7 dacă o să o pun voi putea juca pe high şi nu se va mai încălzi aşa + că vreau să pun dual video să le pun pe amândouă la lucru integrata şi dedicata ţinând cont că sunt gamer cu dual poate duce şi pe ultra..........nu mă pot decide

| laurentiu80 a răspuns (pentru Bogdy2013Bogdy):

Sa le pui pe amandoua la lucru, adica sa lucreze simultan nu poti. Iti trebuie 2 placi pe pci-e la fel, care suporta tehnologia crossfire, si placa de baza ar trebui sa aiba 2 sloturi pci-e, asta ca sa lucrezi cu 2 placi simultan. R7 240 este o placa video mediocra, care nu prea este destinata jocurilor, mai bine pui acolo 100 de lei in plus, si ia-ti un 250, care e cu aprox 40% mai rapida decat 240.