Daca ai schimba doar placa video ti-ar merge mai bine ca si mie... Eu am processor amd fx6300, i5 este cu 25% mai bun... placa video am gtx 750 care e destul de ieftina, daca ai schimba doar placa video ti-ar merge mai bine decat mie (medium-high la 50-60 fps cu moduri sau online)
Si eu l-am luat tot de acolo si imi merge perfect... am incercat si cu moduri si nu am avut probleme, poti sa imi scrii ce sistem ai?
Hmm, scuze dar tot nu stiu la ce te referi, in schimb iti spun cateva chesti care ar putea rezolva, fa update la driver-ul video, daca ai 2 partitii, mai dezinstaleaza/sterge, din C, pentru ca de acolo se foloseste pc-ul pentru performanta, fa o defragmentare de disc, daca ai si moduri-vezi cum se misca fara moduri, daca nu ai incearca sa il reinstalezi in alta partitie, de exemplu D, stiu ca nu toti isi permit si scuze ca aduc in discutie, dar poate ai putea sa il cumperi... l-am cumparat de la rockstar nu de pe steam, ma joc si online etc constant la cel putin 50-60 fps pe medium-high...Doar spune-mi ce ai incercat si ce nu, ca sa stiu cam despre ce e vorba.
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: