Eu am incercat da dupa mi-a venit abonamentu 2 milioane eu am spus doar vedeti si voi sa n-aveti aceeasi problema
Cum sa-ti vina abonamentu asa de repede ca numa azi dimineata pe la 4 am postat intrebarea?
Macar nu mai minti atat te rog eu frumos ca-i influentezi pe ceilalti?
Azi dimineata la 4 am postat lucrul acesta iar eu nu cred ca ai avut tu timp sa si primesti factura de la abonament, ca nu aveai cum sa-l trimiti numai azi.
Te rog nu mai minti.
Da tati dar stiu de la altu la fel la fel ca tine si dupa mi-a venit 7
Bine ca nu mi-a zis mama tata nimic dar daca era sa fiu prost sa donez daca era asa ieftin alfel ma duc si donez 20 de milioane si gata rup serveru
Sincer, nu prea am putut intelege ce vroiai sa-mi transmiti... Scrie si tu mai corect ma asa nu se poate. Ceilalti copii nu sunt eu ai inteles? Daca nu ai trimis n-ai de unde sti ce se intampla asa ca te rog frumos, mind your own business
Trebuie sa fi conectat pe site-ul metin2.ro ca sa primesti sau cum le primesti, adica de unde stie la ce cont sa trimita?
Waai mersi mane... esti cel mai tare smecher... Cand mo intrebat pe ce acount sa-mi puna alea am crezut cai fake si ca mil furi da am pus cu un cont de lv 1 si a mers am scris nume si tot. mersi mane esti cel mai tarre
Larisa1100 întreabă: