Vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare?
Descarcă Google Chrome! Dacă face la fel posibil sa fie de la rami sau procesor
Eu am deja google chrome ...doar de el ma folosesc...
Numai daca umbli pe net se inchide?
Daca fac ceva care ea multa memorie operativa (sa zicem)...Sau s-a intamplat si in Turbo pascal cind executam programul...
O fi de la memoria ram! Nu o mai functiona corect
Cand se stinge iti apare un ecran albastru? daca da poate sa fie ori de la placa video ori de la ram... daca se stinge brusc fara nimica e de la sursa.
Da...imi aparea ecranul albastru dar acum se stinge ca si cum la-si scoate din priza
Du-l la service il lasi la ei sa iti faca teste si sa iti detecteze problema si dupa aia o sa iti spuna ce este defect si ce trebuie sa schimbi.
De ar fi asa de usor...E notebook (batereea i-am scos-o ca e stricata) si in orasul in care locuiesc nu este nici un service...
La mine e notebook (dar sta in priza caci bateria s-a stricat) Si in orasul in care locuiesc cu e nici un service...
Mda du-l la un service de PC-uri si iti fac baietii acolo teste si o sa detecteze problema ca sa stii ce trebuie sa schimbi la el dar nu se face in jumate de ora sau 1 ora trebuie sa il lasi la ei...
Daca ti se stinge brusc (ca si cum l-ai scote din priza) inseamna cai de la sursa incearca sa o schimbi ca poate-i stricata
Nu e de la asta...Sursa nu se strica intr-o zi...