| JustAnette a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor! Calculatorul meu se stinge peste 30-50 min daca stau pe net sau ma joc in ceva.Cind nu fac nimic poate sa stea si toata ziua aprins...Cine se pricepe scrieti-mi plyz.

16 răspunsuri:
| Rinzer a răspuns:

Daca ti se stinge brusc (ca si cum l-ai scote din priza) inseamna cai de la sursa incearca sa o schimbi ca poate-i stricata

| BDoruAndrei a răspuns:

Posibil să ai browserul de internet prost!

| JustAnette explică (pentru BDoruAndrei):

Vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare?

| JustAnette explică (pentru Rinzer):

Nu e de la asta...Sursa nu se strica intr-o zi...

| DAnc3 a răspuns:

Are probleme placa video trebuie schimbata ca si eu am patit.

| SLiMSwAG a răspuns:

Cand se stinge iti apare un ecran albastru? daca da poate sa fie ori de la placa video ori de la ram... daca se stinge brusc fara nimica e de la sursa.

| BDoruAndrei a răspuns (pentru JustAnette):

Descarcă Google Chrome! Dacă face la fel posibil sa fie de la rami sau procesor

| JustAnette explică (pentru SLiMSwAG):

Da...imi aparea ecranul albastru dar acum se stinge ca si cum la-si scoate din priza

Eu am deja google chrome ...doar de el ma folosesc...

Numai daca umbli pe net se inchide?

| SLiMSwAG a răspuns:

Mda du-l la un service de PC-uri si iti fac baietii acolo teste si o sa detecteze problema ca sa stii ce trebuie sa schimbi la el dar nu se face in jumate de ora sau 1 ora trebuie sa il lasi la ei...

| SLiMSwAG a răspuns (pentru JustAnette):

Du-l la service il lasi la ei sa iti faca teste si sa iti detecteze problema si dupa aia o sa iti spuna ce este defect si ce trebuie sa schimbi.

Daca fac ceva care ea multa memorie operativa (sa zicem)...Sau s-a intamplat si in Turbo pascal cind executam programul...

De ar fi asa de usor...E notebook (batereea i-am scos-o ca e stricata) si in orasul in care locuiesc nu este nici un service...

La mine e notebook (dar sta in priza caci bateria s-a stricat) Si in orasul in care locuiesc cu e nici un service...

O fi de la memoria ram! Nu o mai functiona corect