Descarca asta http://kat.ph/the-elder-scrolls-v-skyrim-razor1911-t5970340.html
,tu de obicei jocurile le instalezi cu daemon tools nu? nha il instalezi cu daemon pe urma dai click dreapta pe "virtual disk" si si "opan" cauti acol serial si trebuie sa fie si un crack, copiezy crack si il muti in folderu; unde ai instalat jocu,(in caz de nu stiai asta ).
Din cate am inteles eu ai steam ai account si vrei sa instalezi Skyrim de pe steam am dreptate? Daca e asa ar cam trebuie sa il cumperi fiindca daca vrei sa il instalezi de pe steam iti trebui jocul original ceea ce costa bani. Odata ce ai cumparat jocul de pe steam iti dau ei si un cod care il bagi acolo si ti-l instaleaza automat...
Daca nu e asa si este vorba despre vreun CD-Key sau ceva de genu poti incerca sa il downloadezi de pe anumite siteuri.
Nu se poate!
Imi spune ca fisierul nu a putut fi creat cand il instalam!
Cum e posibil asa ceva?
Am fucut atatea ca sa mearga nenorocitul asta de joc.
Am stat juma'de zi ca sa caut pe siteuri.
Apoi ai venit tu si mi-ai dat asta!
Ma eram atat de bucuros si acum imi zice ca fisierul nu a putut fi creat.
Asa a facut cu toate jocurile care vroiam sa le instalez.
Porcaria dracu!
Ba da.Am vazut acum care-i problema!
Sonorul nu merge!
Asta este cauza. Mi-a spus cand a dat eroare!
Fii atent:
Audio-ul nu merge la mine pe windows 7.
Deci am windows 7
Ca sa mearga jocul trebuie sa bag alt windows cum ar fi XP
Insa nu pot face asta fiindca CD-Roomul e stricat.
Iti dai seama ce ghinion?
Un nonorocit de ghinion!
Stii, eu nu stiu cum sa fac windows-ul deci il face taicami-o.
Dar chiar daca am repara Cd-room-ul el nu vrea windows xp fiindca ii place 7.
Si nu-l incurca sonorul.
Si chiar daca nu i-ar place windows 7 nu vrea sa instaleze alt windows fiindca cica e mult de lucrat la el.
Audio asta ma terminat.
Orice joc care am vrut sa-l instalez n-am putut fiindca nu merge Audio!
Zii tu daca nu-i ghinion curat?
M-ai rau deatat nu se poate!
Daca nu iti merge dvd-rom-ul, ti-l poti instala de pe un stick usb, sau daca nu ai nici stick, atunci ti-l poti instala windows-ul direct din windows cu daemon tools.doar ca e un dejavantaj cand instalezi windows cu daemon tools, nu poti formata partitia, dar windows-ul vechi o sa fie trecut intr-un folder in partitia 'C" cu numele de "windows old" si poate fi sters oricand fara nicio problema.
Ma eu nu am avut nevoie de nimic, l-am instalat, facut update (8) si m-am jucat, fara nici o porcarie si steam si coduri.L-am descarcat de pe fileist, acolo am gasit si update.
Mie imi place sa ajut oamenii postand intrebari