| NicolaeCristianAnonymous a întrebat:

Se intampla ceva daca placa video sau procesorul este peste 90% dar gradele is mici?
Am un Intel celeron n3060 1.6 ghz Intel hd graphics 400 512mb(Braswell) si 4 gb ram. Când ma joc de exemplu minecraft procesorul creste la 98 la suta si 65 de grade si placa video la 70%. E o problema? Se va arde placa video sau procesoru? Am vazut unul ce are pc cu un i7 si gtx 1080Ti si avea pe gta 5 placa video 99 la suta si procesorul 80%. Se va arde sau nu e nicio problema?

Răspuns Câştigător
| bogdan324 a răspuns:

Nu

4 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Nu,temperaturile conteaza nu cat de mult este utilizat procesorul/placa video fiindca acela este factorul care degradeaza siliconul cipului in timp, la 65 de grade n-ai ce sa patesti.

| NicolaeCristianAnonymous explică (pentru bogdan324):

Dar daca touchpadu de la laptop se face fierbinte e o problema?

rolling on the floor probabil ca ai treptate ca acum 2 ani mi s-a stricat un pc cel aveam de 6 ani si ma jucam minecraft la 5 ani si atunci nu am stiut nimic despre procesor etc din cate stiu aveam un amd sephrom nu stiu cat de 1 ghz si 2 gb ram si amd radeon hd 5200 cu Windows xp (Inainte Windows 2000 avea) si cel mai probabil când ma jucam minecraft merea procesoru si placa video 100% si s-a stricat dupa 6 ani placa video si asta ar insemna ca nu are absolut nimic cat e la suta procesoru si placa video. Placa video no fi murit de 100% gpu usage si multe grade cel mai probabil s-a ars ca era batrana.

Mersi de ajutor!