Dupa mine, daca se restarteaaza ceva e instabil acolo.Suna stupid dar verifica toate cablurile sa vezi daca toate sunt conectate cum trebuie. Poate ai o sursa slaba pentru ce componente ai in PC.
Sincer nu mi se pare stupid. Am verificat cablurile si sunt conectate cum trebuie. Sursa mea este de 450 W.
Componete:
- placa de baza: gigabyte ga-945pl-s3
- rami: Kingmax doua placute a cate 1 gb, 800 MHz, ddr2
- procesor: Intel Celeron E1500, 2. 20 GHZ
- placa video: ATI Radeon HD 5600 Series (adaugata acum cateva luni in calculator)
- hard disk: 325 Gb
- placa de sunet 5. 1
Piesele cu tot cu sursa (in afara de placa video) le-am cumparat acum 2 - 3 ani si pana acum nu am avut asemenea probleme.
Da e cum zici tu, din partea componentelor nu pare deloc a fi vreo problema cum ca n-ar fi alimentate suficient
Eu sincer zic ca daca problema persista mai vreo cateva zile sa te duci la un service autorizat sau cel putin la un preten/cunoscut care se pricepe in detaliu la PC-uri, pentru ca, dupa mine, e destul de riscant sa mai stai asa cine stie sa nu ti se duca vreo piesa.Parerea mea
Noroc.
Singura solutie. Din pacate avand in vedere sarbatorile numai marti pot merge la un service, sper sa mai tina pana atunci. Multumesc pentru ajutor.
N-ai pentru ce, mersi de funda.Si sarbatori fericite!
Sti elicea aia care se invarte aia e plina de praf trebuie stearsa mai bine si sa te uiti daca e urma de praf