| BineeeMa a întrebat:

Am o problema de aproximativ 2 saptamani. La inceput se auzeau sunete asemanatoare celor de scurtcircuit din spatele unitatii calculatorului personal. In acelasi moment in care se auzeau sunetele calculatorul se restarta brusc fara nici o eroare, avertisment, etc. Timp de 3 zile a continuat sa faca aceste figuri cam 1 data pe zi. Dupa aceste 3 zile, vreme de o saptamana totul a mers bine exceptand o singura data cand s-a restartat brusc insa fara nici un sunet de data aceasta. Am deschis unitatea am curatat-o de praf inclusiv sursa. De 2 zile insa problema cu sunetele ca de surtcircuit si restartatul subit a revenit. Care ar putea fi problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine, daca se restarteaaza ceva e instabil acolo.Suna stupid dar verifica toate cablurile sa vezi daca toate sunt conectate cum trebuie. Poate ai o sursa slaba pentru ce componente ai in PC.

6 răspunsuri:
| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Sti elicea aia care se invarte aia e plina de praf trebuie stearsa mai bine si sa te uiti daca e urma de praf

| BineeeMa explică (pentru мямιѕтєяισѕ):

Da am curatat si cooler-ul

| BineeeMa explică (pentru anonim_4396):

Sincer nu mi se pare stupid. Am verificat cablurile si sunt conectate cum trebuie. Sursa mea este de 450 W.
Componete:
- placa de baza: gigabyte ga-945pl-s3
- rami: Kingmax doua placute a cate 1 gb, 800 MHz, ddr2
- procesor: Intel Celeron E1500, 2. 20 GHZ
- placa video: ATI Radeon HD 5600 Series (adaugata acum cateva luni in calculator)
- hard disk: 325 Gb
- placa de sunet 5. 1
Piesele cu tot cu sursa (in afara de placa video) le-am cumparat acum 2 - 3 ani si pana acum nu am avut asemenea probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BineeeMa):

Da e cum zici tu, din partea componentelor nu pare deloc a fi vreo problema cum ca n-ar fi alimentate suficient straight face
Eu sincer zic ca daca problema persista mai vreo cateva zile sa te duci la un service autorizat sau cel putin la un preten/cunoscut care se pricepe in detaliu la PC-uri, pentru ca, dupa mine, e destul de riscant sa mai stai asa cine stie sa nu ti se duca vreo piesa.Parerea mea happy
Noroc.

| BineeeMa explică (pentru anonim_4396):

Singura solutie. Din pacate avand in vedere sarbatorile numai marti pot merge la un service, sper sa mai tina pana atunci. Multumesc pentru ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BineeeMa):

N-ai pentru ce, mersi de funda.Si sarbatori fericite!