anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit de curand VAC BAN pe Steam ca am trisat
Eu nu am trisat cu nimic
Ce pot face
Merge Unban
Un hack sau site ca sa nu mai fiu bannat?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Nu, nu mai poti face nimic.

3 răspunsuri:
| VladyXR a răspuns (pentru Ronnix):

Tu ca inainte sa raspunzi, te rog gandeste!
Boss88 - daca zici acolo ce e corect, de ce nu contactezi steam support? te scaneaza si o sa vada ca acolo ei au un script foarte puternic, si va vedea daca ai jucat cu hacks ori nu, fa asa cum ti-am zis.

| Ronnix a răspuns (pentru VladyXR):

Inainte sa scrii aiureli, documenteaza-te. VAC Ban-urile nu expira niciodata, prin urmare sunt permanente. Actiunea acestora este ireversibila, indiferent ca ai luat ban pe nedrept sau nu! (baga asta la cap, VladyXR) Singura posibilitate este sa-ti faci un nou cont de steam si sa-ti cumperi din nou jocurile pe care doresti sa le joci.

Citeste si asta, ca sa te lamuresti: http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=439648 (unul din multele articole despre VAC)

| VladyXR a răspuns (pentru Ronnix):

Ori esti chior ori nu stii sa citesti! Am zis eu cumva ca VAC expira? Daca el a zis ca nu a folosit coduri are sansa sa contacteze steam support! Chiar daca ai luat ban pe nedrept il poti scoate! Dar eu cred ca a folosit hack! Sunt hacks gen Triggerbot la csgo care e nedetectabil! Prin urmare unu-l la filmat si a dat report, prin video-ul care a fost filmat codatul