| Andrei7520152 a întrebat:

Am Teamviewer 9 si Hamachi, Daca jucati urmatoarele jocuri, lasati aici un mesaj:

Shooter: Quake 2/3, Doom 3, Half-Life (non steam), Unreal Tournament UT99, Call of Duty 1+ UO, Return to Castle Wolfenstein, Gunman Chronicles

RPG: Diablo 1 Hellfire, Diablo 2 LoD, Nox

Strategie: Warcraft 3 ROC / FT, Age of Empires 2, Age of Mythology, Blitzkrieg 1, Earth 2150, Sacrifice

Răspuns Câştigător
| selfie a răspuns:

Joc Doom 3, Half-Life, CoD, Diablo 3, Warcraft 3 FT (si Dota1, 2), Age of Empires 2/3, Age of Mythologywinking

| Andrei7520152 explică (pentru selfie):

Super.

auzi, cand vrei sa joci lasa un mesaj si putem da ceva in retea.

Nu am Diablo 3 (ma joc doar Diablo 1/2) si folosesc Warcraft 3 normal (RoC / FT fara Dota), deci nu stiu daca sunt compatibile. dar in fine, restul ar trebui sa mearga. De regula ma joc vechituri laughing Lasa un mesaj oricand vrei si raspund

7 răspunsuri:
| PolishJew a răspuns:

Joc Earth 2150 Lost Souls, Warcraft 3 FT 1.26(versiunea) si cam atat de aici si poate ma ajuti sa-mi fac Wolfenstein-ul daca vrei sa jucam si alabig grin cand ai chef sa jucam contacteaza-ma la ID-ul deean.stefan skype si mess vorbim acolo mai multe. Ti-as trimite mesaj pe privat dar nu sunt utilizator senior sau cum se numea...

| Andrei7520152 explică (pentru PolishJew):

Ok. iti dau add pe mess. Eu am earth 2150 (simplu, fara expansion) dar nu l-am mai jucat demult

| PolishJew a răspuns (pentru Andrei7520152):

Si eu tot ala da daca ii iti dau si versiunea aia facuta de fani. 2.2 sau cum era happy

Iti dau add azi (vineri) daca mai vrei. Sunt cam ocupat mai nou si am uitat :/ dar da-mi un buzz candva.

Da-mi un link la acel teamviewer daca vrei. PCul meu a murit asa ca folosesc laptop-ul, deci trebuie oricum sa reinstalez si TW si Hamachi + jocuri

| PolishJew a răspuns (pentru Andrei7520152):

Daca intri pe mess iti dau buzz laughing