Joc Doom 3, Half-Life, CoD, Diablo 3, Warcraft 3 FT (si Dota1, 2), Age of Empires 2/3, Age of Mythology
Super.
auzi, cand vrei sa joci lasa un mesaj si putem da ceva in retea.
Nu am Diablo 3 (ma joc doar Diablo 1/2) si folosesc Warcraft 3 normal (RoC / FT fara Dota), deci nu stiu daca sunt compatibile. dar in fine, restul ar trebui sa mearga. De regula ma joc vechituri Lasa un mesaj oricand vrei si raspund
Joc Earth 2150 Lost Souls, Warcraft 3 FT 1.26(versiunea) si cam atat de aici si poate ma ajuti sa-mi fac Wolfenstein-ul daca vrei sa jucam si ala cand ai chef sa jucam contacteaza-ma la ID-ul deean.stefan skype si mess vorbim acolo mai multe. Ti-as trimite mesaj pe privat dar nu sunt utilizator senior sau cum se numea...
Ok. iti dau add pe mess. Eu am earth 2150 (simplu, fara expansion) dar nu l-am mai jucat demult
Si eu tot ala da daca ii iti dau si versiunea aia facuta de fani. 2.2 sau cum era
Iti dau add azi (vineri) daca mai vrei. Sunt cam ocupat mai nou si am uitat :/ dar da-mi un buzz candva.
Da-mi un link la acel teamviewer daca vrei. PCul meu a murit asa ca folosesc laptop-ul, deci trebuie oricum sa reinstalez si TW si Hamachi + jocuri