Putem să mai discutăm aici. Îți recomand să instalezi un Windows 10 curat. Windows 7 este deja întrecut și prezintă ceva pericole când vine vorba de securitate.
Da,problema este de la pasta termoconductoare, dar se poate sa fie totusi de la temperatura, caci nu stiu cu ce ai inregistrat acele lucruri, in orice caz incearca sa cureti si de praf placa video si intreaga carcasa. fundita?
Este second hand desktoptul, l am luat acum 1 saptamana
Ma gandeam sa l trimit inapoi la garantie.
Procesorul încă duce dar e bătrân și el. Când ai spus de temperatură ai spus 45 53%, ce înseamnă %? Vroiai să scrii grade celsius? 53 de grade celsius este foarte bine în load.
Mă gândesc să nu fie memoria RAM.
Din ce spui tu ar putea fi defectă bareta de RAM. Probabil are un chip de memorie defect pe ea și când acest chip este folosit, se blochează calculatorul.
Poți să faci un test rapid, deschizi o sumedenie de aplicații și ferestre în browser și vezi dacă se blochează mult mai rapid.
Dar există și posibilitatea să fie HDD. Și acesta poate ajunge la temperaturi critice. Instalează HDD Sentinel și vezi ce spune la Health și Temperature. Dacă Health nu este 100% deja trebuie schimbat HDD.
Am facut cum ai spus, testul respectiv. ramii in momentul de fata sunt la 81 iar procesrul 50 80 variazaa
Procesorul e ok 23 observ iar rami 3.20 se tot mananca si ramane la 79 80 procesorul 33. ciudat