Aaaaaa,cred ca te pot ajuta.Deci incepi un nou joc. Faci misiunea cu helgen si dupa aceea intri in consola (apesi `)si incepi sa iti dai level, bani, armurile care le aveai, si misiunile. Uite:http://www.gamefront.com/skyrim-pc-console-commands/.Si daca nu stii ce cod avea armura (Ce cod? Codul cand spawnezi armura, player.placeatme 000f6899c)Scrii in consola help (nume armura) 4. Exemplu:help "daedric armor" 4, help "daedric sword" 4, si cu magiile faci la fel, help "nume magie" 4, exemplu: help "invisibility" 4, si dupa aceea scrii player.addspell codul de la spell, si pentru bani, player.additem a 1000 (1000 sunt banii, poti adauga mai multi, 50000, 65000 etc.). Daca vrei sa ai magia, viata la loc cum era faci asa:player.modav health 1000 (iti adauga 1000 la viata, poti si cu stamina si magicka.)Cu nivelul faci asa: player.setlevel 40 (si ai nivelul 40, poti sa pui cum vrei 10 20 30).Cu questurile cred ca va trebuii sa le faci din nou dar poti incerca comanda "caqs", nu sunt sigur ca merge (de fapt nu stiu cum merge dar iti face misiunea cred)si gata. Daca mai vrei ajutor da-mi PM, si eu joc Skyrim (de fapt joc Skyrim Dawnguard, e super dlc-ul, si da joc pe pc:X)Daca vrei si tu imi dai doar PM cu ID tau de mess.Si daca vrei daca joci Team Fortress 2, jucam odata:)Bafta, si pentru mai multe comenzi ai :
http://www.gamefront.com/skyrim-pc-console-commands/
Bafta again:)
Te duci si iti faci, muncesti... daca ti-e lene intr-un joc sa faci asta, in viata reala cred ca esti...
Nu frate lasa sa-ti explic am si eu o salvare muncita dar imi da ctd instant am avut 400 ore jucati si nu vreau sa o iau iar de la capat nu stiu de unde pot sa fac rost
Apropo,ca sa ai de exemplu sneak tree toate perkurile fa asa:
player.modav sneak 100, cand nu merge si ai altceva foloseste ", mereu merge.Si ca sa ai perkurile fa asa:
player.addperk #### (#### este codul, dai help "nume perk" 4.Gen la sneak
help "shadow warrior" 4.
Iti da codul la perk, si faci
player.addperk ####### (####este codul, tu bagi codul care ti-l da. Sper ca team ajutat.Si cu 100 ore si cu crime ti le faci tu nu stiu cum sa te ajut aici.
AndreeaDeea1500 întreabă:
xScorpion4626 întreabă: