| DeathSign a întrebat:

As vrea sa-mi recomandati niste jocuri pe PC care vi se para voua bune. Orice fel de tip, FPS, RTS, RPG, adventure...

Răspuns Câştigător
| candino a răspuns:

Depinde de ce configuratie ai.
Ca si FPS:
- Half Life1, Opposing Force, 2(ep1, ep2) - mi se pare cel mai bun FPS existent!
- Call of Duty1, 2,4 si BlackOps daca ai sitem mai nou
- Medal Of Honor1+expansionurile sale
- Crysis toate
- Battlefield toate
- Far Cry
- Rainbow Six

RTS:
- Commandos toate(in special 2!) - un joc extraordinar si inteligent
- Warcraft3, Starcraft1, 2
- Age of Empries, Age of Mythology, Empire Earth
- Command and Conquer Generals, Tiberium Wars, Red Alert2
- Sim City 4

RPG:
- World of Warcraft (ai grija sa nu devii dependent!)
- Diablo 2

Adventure:
- Splinter Cell, Thief, Prince of Persia, Resident Evil(horror)

Astea sunt jocuri pe care eu le-am jucat foarte mult. Iti recomand cu tarie sa pastrezi masura(max. 1-2 ore/zi). Jocurile sunt distractive, dar iti mananca timpul si mintea. Ai grija!

3 răspunsuri:
| ady46 a răspuns:

Stronghold kindoms

| DeathSign explică (pentru candino):

Am jucat WOW si nu am devenit depentent, adica nu pot sa inteleg cum cineva devine dependent de jocuri, viata e mult peste orice joc.
Ori

| candino a răspuns (pentru DeathSign):

Asa este, eu am zis-o ca si un sfat, si ca si un om care a trecut prin asta. Pentru unii e greu sa intelegi cum poti fii dependent de jocuri, pentru altii nu. Eu spre exemplu am jucat WOW 2 luni continuu cam 4-5 ore pe zi. Asta mi se pare dependenta. M-am oprit pentru ca nu am vrut sa mai platesc. Dar simteam ca si cand m-am lasat de fumat.
Asta este... oamenii sunt diferiti.

P.S. Am uitat sa iti recomand la categoria Driving:
- Need For Speed Hot Pursuit 2011- este cu adevarat distractiv (Si alte NFS-uri si vechi si noi )
- Colin McRae Dirt - simulator foarte fain auto, dar fara volan e cam naspa zic eu.