| BiiaBria a întrebat:

Am nevoie de ajutor.De ieri nu-mi mai merge Messengerul ce pot sa fac? Am incercat toate metodele pe care le stiu ca sa il fac sa mearga dar degeaba.M-amm deconectat de la net apoi m-am conectat iar am dat restart la calculator, am inchis si am redeschis modemul dar nimicsad Ma puteti ajuta va rogg.Am mare nevoie va roggggggggg puppy dog eyes
Scuzati-ma ca am postat aici dar este cea mai folosita categorie happy
Mersi de raspunsuri

Răspuns Câştigător
| skirlex a răspuns:

Primesc si funda?big grin

9 răspunsuri:
| skirlex a răspuns:

Incearca sa potrivesti data si timpul sa fie corect sa dacu nu merge nici asa acolo unde scrii id-ul si parola mai susu pe bara selectezi "messenger" apoi "connection preferences" si apoi bifezi casuta cu "connect a via proxy server", sper ca te-am ajutatbig grin

| BiiaBria explică (pentru skirlex):

Mersii happy

| skirlex a răspuns:

Macar zim daca acum iti merge messengerul?big grin

Nu nici acum nu îmi merge messengerul dar sunt ceva probleme de la ei deoarece nici la câţiva colegi nu le merge, crezi că dacă ar încerca să mi-l facă cineva care se pricepe la calculatoare?

| skirlex a răspuns (pentru BiiaBria):

Adica asa mi s-a intamplat si mie nu imi mergeam si am cautat pe TPU si am vazut si eu la unii si ziceam ca daca potrivesti data cu timpul merge si aia sa setezia la "messenger" apoi "connection preferences" si apoi bifezi casuta cu "connect a via proxy server" asa mi-a mers.Dar te sfatuiesc alt ceva sa scrii pe google intrebare la care vrei sa aflii raspunsul si supa scrii TPU. Incearcabig grin

Mersii am sa incerc acum big grin

Ai gasit ceva?

Acum merge.Am mai pus intrebari pe google si am gasit si pe alt cineva care era in aceeasi situatie....am rezolvatoh go on mersii mult

Ti-am zis imi pare bine ca ai rezolvatbig grin