Nu are ninci o legatura IP-ul PC-ului. Orice utilizator de internet are si un IP generat de firma care iti distribuie internetul.Deci daca vrei sa-ti schimbi ip-ul ar trebui sa contactezi firma care iti furnizeaza dar exista in unele cazuri in care firma de net distribuie IP static deci ip-ul tau va fi determinat de care PC-ul tau(rare cazuri), dar daca doresti sa-ti creezi un cont si sa-ti fie validat fara a fi detectat ip-ul tau original poti face ceea ce ti-am zis mai sus (foloseste opera turbo) sau daca in cazut ip-ului static poti sa-ti reinstalezi windowsul pentru a fi schimbat.
Inca o solutie ar fi sa-ti suni furnizori de net si sa-ti activezi IP Dinamic(este o diferenta mare intre ip-ul static deoarece acest ip va fi determinat de catre router/wirrles si sa zicem ai ip dinamic si doresti sa-ti schimbi ip-ul vei putea face prin restartarea router-ului sau wirrless-ului...
Sper sa-ti fie de folos cele spuse de mine.
Nu se poate,Spune-mi ce intrebare ai pus,pentru ca de fiecare data va fi luat-a drept,,clona'', asa ca degeaba faci alt cont, sau ai alt IP, pentru ca daca pui acceasi intrebare, ti-am zis, va fi luat-a drept clona, asa ca pune alta intrebare ca de fiecare banare va fi previzibila
Intra cu browserul Opera si activeaza "Opera turbo" aceea functie iti va schimba automat ip-ul, Deci nu vei aveea alte probleme.