| umbra09 a întrebat:

Buna am o intrebare acum ceva timp pe Forumul Softpedia m-am certat cu cineva si mia banat contul dupa mi-am facut alt cont si am pus o intrebare si iarasi mi-a fost banat pentru "clona" am facut altul mi la banat si pe asta tot pentru "clona" ce ip trebuie sa schimb sau ce trebuie sa fac sa nu mia iau ban.

Răspuns Câştigător
| NigHHt a răspuns:

Nu are ninci o legatura IP-ul PC-ului. Orice utilizator de internet are si un IP generat de firma care iti distribuie internetul.Deci daca vrei sa-ti schimbi ip-ul ar trebui sa contactezi firma care iti furnizeaza dar exista in unele cazuri in care firma de net distribuie IP static deci ip-ul tau va fi determinat de care PC-ul tau(rare cazuri), dar daca doresti sa-ti creezi un cont si sa-ti fie validat fara a fi detectat ip-ul tau original poti face ceea ce ti-am zis mai sus (foloseste opera turbo) sau daca in cazut ip-ului static poti sa-ti reinstalezi windowsul pentru a fi schimbat.

Inca o solutie ar fi sa-ti suni furnizori de net si sa-ti activezi IP Dinamic(este o diferenta mare intre ip-ul static deoarece acest ip va fi determinat de catre router/wirrles si sa zicem ai ip dinamic si doresti sa-ti schimbi ip-ul vei putea face prin restartarea router-ului sau wirrless-ului...

Sper sa-ti fie de folos cele spuse de mine.

4 răspunsuri:
| matei1693 a răspuns:

Nu se poate,Spune-mi ce intrebare ai pus,pentru ca de fiecare data va fi luat-a drept,,clona'', asa ca degeaba faci alt cont, sau ai alt IP, pentru ca daca pui acceasi intrebare, ti-am zis, va fi luat-a drept clona, asa ca pune alta intrebare ca de fiecare banare va fi previzibila

| NigHHt a răspuns:

Intra cu browserul Opera si activeaza "Opera turbo" aceea functie iti va schimba automat ip-ul, Deci nu vei aveea alte probleme.

| umbra09 explică (pentru NigHHt):

Ei ma depisteaza dupa ip-ul de internet sau de la calculator?

| matei1693 a răspuns (pentru umbra09):

De Calculator, dar sunt de obicei site-uri care le iau pe amandoua dar in genral de la calculator.