anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema mare cu Internet Explorer! Deci de cand am eu acest calculator (7 ani ) am folosit Internet Explorer. Toate bune si frumoase pana azi ( practic acum 20min). Am vrut sa intru si eu pe un site pe Internet Explorer si sta asa creca vreo 30min + sa se incarce.Ce ma enerveaza este ca pana acum nu a facut asa, azi dimineata intrai pe el, mearsa nu am avut probleme, dar acum cand am intrat ca am fost plecat pe afara nu vrea sa se mai incarce.Acum postez de pe Google Chorme. Ce pot sa fac sa imi mearga iar Internet Explorer?

Va rog urgent, daca reuseste si imi merge, dau funda!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai un update iar daca nu isi revine stergel si instaleaza-l iarasi

| Mihai0202ful a răspuns:

Poti sa iti iei alte browsere cum arfi Opera este foarte bun eu il folosesc si nu merge greu.
Mozila Google Chrome.

| AngelMuscleman a răspuns:

Eu zic sa lasi internet explorer pentru ca merge foarte greu si poti lua virusi de pe el. incearca google chrome sau mozzila.Eu foloesc chrome si merge foarte bine nu am avut nicio data probleme big grin

Răspuns utilizator avertizat
| StefanCristian a răspuns:

Salut,si eu foloseam Internet Explore, pana cand la fel ca tine aceeasi situatie.Imi dadea tot felul de erori se incarca greu etc.Eu acum folosesc Mozila Firfeox, ti-l recomand e foarte folositor si bun.O zi placuta!

| Lionis a răspuns:

Nu stiu, incerarca sa cureti istoricul, cookiurile, daca nu vrea nici atunci sa mearga incearca sa instalezi o versiune mai noua, banuiesc ca ai xp de atatia ani (poti sa-ti instalezi Internet explorer 8 ), daca ai windows 7 (instaleaza 9), daca nici una din astea nu functioneaza dezinstaleazal, si instaleaza unul de mai sus, si daca tot asa merge ori ai conexiunea slaba, ori trebuie sa-ti reinstalezi windowsul.

| Energyboy a răspuns:

Internet Explorer este un browser de la windows ca sa poti sa iti downloadezi un alt browser foloseste google chrome ca nu o sa mai ai probleme + ca internet explorer nu il poti unninstala.

| AnonymousQ666 a răspuns:

Dezinstaleaza-l si instaleaza-l din nou happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lionis):

Am windows Vista big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda... si soramea mi-a zis la fel. Ea foloseste Google Chrome si zice ca ii merge ffbn. Ea a renuntat la Explorer acum cativa ani. Eh. cred ca ma orientez si eu catre Google Chrome ca vad ca internet explorer stau 10 ani sa intru pe o pagina...
In fine mersi mult happy