Vrei Client de metin2 iti dau o lista cu clienturi.
Client by abesgaara v3.7
Client by abesgaara v3.5
Client By GeNiiuS Cu Mc.txt
XpandMT2 Client 2012 V2
Sper ca te-am ajutat.
Salut,man mai am si eu o problema, daca vrei sa ma ajuti sa pun mobi noi si npc-uri, eu am incercat pein comanda"usr/rain/channel/share_data//pcale/kongkong/map"si nu se pune nimic, te rog ajuta-ma dac vrei
Multumesc
Intrii in FileZilla sau WinSCP3(depinde ce program folositi)
/usr/rain/channel/share_data/locale/honkong/map sau /usr/game/channel/share_data/locale/honkong/map
Alegeti o harta oarecare sa zicem gm_guild_build...
Intram in folderul gm_guild_build si acolo avem un fisier npc.txt (in caz ca nu il aveti il creati)
deschidem fisieru si introducem urmatoarea linie.
Cod:
m X Y 0 0 0 0 1m 100 1 20094
unde x si y sunt coordonatele npcului (adica cele de pe harta) si 20094 e codul npcului
Ex:
Cod:
m 390 420 0 0 0 0 1m 100 1 20016
Dati save si gata, NPCul a fost adaugat.
Ca sa adaugati un nou mob faceti in felul urmator.
Intrati tot in folderul harti (la mine gm_guil_build) si acolo aveti fisierul regen.txt
Deschidem fisierul regen.txt si introducem urmatoarea linie.
Cod:
r X Y 10 10 0 0 35s 100 1 2411
Unde x si y sunt coordonatele 35s e timpul in care apar mobi dupa cei omori, iar 2411 e codul mobului
Ex:
Cod:
r 350 450 10 10 0 0 40s 100 1 102
Dati save si gata mobul a fost adaugat
Dupa ce ati terminat de adaugat aceste lucruri dati un reboot la server si gata!(ce greu este).
Man am facut exact asa si cind daur reboot nu se mai incarca serveru, uite id meu maryan_esanu
ajuta-ma
Multumesc
Salut,man imi poti zice simie un program sau un tutorial cu care pot edita un client chinezesc de metin ca sa pot vedea mobinoi implementati in server, Te rog.Multumesc
User252426 întreabă: