Esti amuzanta rau... Minecraft a murit in sensul relativ, si-a pierdut popularitatea.
Nu neapărat.
Pixlriffs a făcut videoclipuri exclusiv cu Minecraft, are la fiecare video cel puțin 50k. La fel și ganicuss, care face conținut în română.
Grian un milion jumate pe puțin la fiecare episod.
Kruggsmash are 50k + la fiecare episod de dwarf fortress. Dwarf fortress, un joc care arată ca naiba și nu știe mai nimeni de el.
Daca îți ști publicul țintă, ști să ajungi la el și ești carismatic poți să ai un canal și un număr decent de vizionări jucând sudoku. Lumea nu e neapărat acolo pentru joc, e pentru tine.
Eu zic că dacă tot incepi YouTube să faci ceea ce îți place, să nu te trezești dimineața "Pfoai, azi mai trebuie iar să pun un videoclip". Să fi bucuros că faci ceea ce îți place.
Ai o opinie iluzorie, nu obiectiva, credeam c-o sa-ti dai seama singur.
Sa nu privesti societatea prin prisma naturii umane este exact motivul pentru care exista astfel de "acte filantropice", fapt care duce la gradarea constiintei, usor devenind antiomul initial pronuntat.
Nu este greu sa intelegi, totul incepe frumos pana intra in joc banii, faima, etc., dupa devine o functie exponentiala in ceea ce priveste interesul pentru bani si logaritmal interesul pentru continutul initial, acum este strict perceptia ta guvernata de natura-ti umana care-ti va induce sau nu graficele respective.
Pana intra in joc banii si faima accentul cade asupra a ce iti place. Asta ar trebui sa fie motivul pentru care incepi un canal de Youtube. Corect, in momenul in care apare interesul pentru popularitate si acesta este mai mare decat dorinta de a face exact ceea ce iti place poti deriva continutul.
Dar aici nu e cazul de faima si bani. E vorba de un hobby, nu e un nivel profesional comercial.
Este inevitabil ca treaba sa nu se metamorfozeze intr-o vida idee, ce am spus mai sus, oricat de mult ai vrea tu sa existi si sa faci ceva pentru cineva... aparent sa joci Minecraft?!, sansele ca ideologia promovata sa ramana instacta este mai mica decat numarul de kilometri de autostrada finalizati anul trecut in comparatie cu restul tarilor in ultimii 20 de ani.
Chiar nu inteleg de ce aveti atâtă incredere in ceea ce animalul ăsta denumit "om" poate face, numai eu sunt total dezamagit pe zi ce trece? Numai eu observ "proprietatea" asta a lui de a fi iluzoriu? banal? mârșav?
greenlilly întreabă: